Seuraava tapahtuma järjestetään 3.10.2017

Verkkoja kokemassa -seminaari uudistuu. Tapahtuma muuttuu yksipäiväiseksi ja sisältää sekä seminaari- että messuosuuden. Yhteistyöverkosto laajenee ja elää vuosittain. Nimi muuttuu. Tässä vaiheessa tiedämme tapahtuman ajankohdan, joka on tiistai 3.10.2017 ja paikan, joka on ICT-talo & Alpha-auditorio Kupittaalla.

Seminaari- & messu -tapahtuman tavoitteena on edistää osaamisen kehittämisen ja koulutuksen muotoja positiivisessa rakennemuutoksessa, jota olemme todistamassa Turun seudulla: tarvitaan uudenlaista osaamista, koulutus- ja työelämän organisaatioiden yhteistyötä sekä joustavia mahdollisuuksia osaamisen työelämälähtöiseen kehittämiseen.

Tapahtuman teemoja ovat asiantuntijoiden osaamisen kehittäminen, osaamistarpeiden ennakointi, työelämän muutos sekä työelämälähtöisen avoimen korkeakouluopetuksen yhteistyöverkosto.

Kutsumme mukaan erityisesti osaamisen kehittämisestä kiinnostuneita työelämän organisaatioita sekä uusien osaamiskokonaisuuksien tuottamisesta kiinnostuneita avoimia ammattikorkeakouluja ja avoimia yliopistoja.

Seminaari & messut toteutetaan osana AVOT-hanketta ja yhteistyössä uusien toimijoiden kanssa. eRappu eli turkulaiset korkeakoulut ovat vahvasti mukana tapahtumassa.

Lisätietoja antavat eRapun yhdyshenkilöt ja Satu Hakanurmi Turun yliopistosta: satu.hakanurmi(at)utu.fi, puh. 040 531 8079.

 

eRappu leveä