Kiinnostaako kuljetuslogistiikan turvallisuus? Entä digitalisaatio ja robotisaatio? Miten pelillistämisellä voidaan lisätä turvallisuutta?

Tule mukaan edistämään kuljetuslogistiikan turvallisuutta ja parantamaan elinkeinotoiminnan kilpailukykyä! Osallistavan iltapäivän aikana syvennytään kuljetuslogistiikan turvallisuuteen liittyviin haasteisiin ja ongelmien ratkaisuvaihtoehtoihin. Tilaisuudessa esitellään myös SataDiLogiksen toimijat, tavoitteet ja toimenpiteet sekä kuullaan Efficient Flown toiminnasta.

Aika: 12.12.2019 klo 12:30-16:00
Paikka: Porin yliopistokeskus, Pohjoisranta 11 A, 1.krs, LK 103, Pori
Ilmoittautuminen viimeistään 11.12.2019 tämän linkin kautta

PUHEENVUOROT

SataDiLogis
Anne E. Suominen, Turun yliopisto

Länsi-Suomen pelastusharjoitusalueen tarjoamat harjoittelumahdollisuudet
Vesa Truhponen, Länsi-Suomen pelastusharjoitusaluesäätiö

Pelillistämisen keinot kuljetuslogistiikan turvallisuuden edistämisessä
Juho Hamari, Tampereen yliopisto

Turvallisuusraportointi -mobiilisovellus
Minna Haapakoski, Tampereen yliopisto

Efficient Flow – Tehostamme Suomen ja Ruotsin välistä meriliikennettä
Harri Heikkinen, Satakunnan ammattikorkeakoulu

SataDiLogiksen tapahtumat on suunnattu erityisesta Satakunnassa toimiville PK-yrityksille, mutta kaikki logistiikan turvallisuudesta ja sen edistämisestä kiinnostuneet ovat tervetulleita. SataDiLogiksen tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia, mutta edellyttävät etukäteisilmoittautumista. Mukaan pyritään saamaan osallistujia mahdollisimman monesta eri yrityksestä. Tilaisuuksissa on kahvitarjoilu, ellei toisin ilmoiteta.

Lisätiedot: Anne E. Suominen, anelsu@utu.fi, 040 779 9494

www.satadilogis.fi