Suomen Ilmailumuseo, Karhumäentie 12 (Tietotie 3), Vantaa

Satama on yhteinen työpaikka, jossa työskentelevät henkilöt edustavat eri organisaatioita, kansallisuuksia ja kulttuureita. Siellä on siksi myös työturvallisuuden kannalta useita kriittisiä rajapintoja, joiden sujuvuus on tärkeä osa turvallista työympäristöä. Työturvallisuus on henkilöstöön kohdistuvien riskien hallintaa ja työnteon turvallisuuden ylläpitoa ja kehittämistä. Yhteisellä työturvallisuuskulttuurilla on suuri merkitys työturvallisuuden saavuttamisessa.

Vuoden 2020 tilaisuuden teemana on Turvallinen satama – opastaen ja oppien.  Aihetta haasteineen käsitellään työturvallisuuden, yhteisen työpaikan ja eri toimijoiden näkökulmasta. Tilaisuuden ohjelma julkaistaan mahdollisimman pian.

Tilaisuus on suunnattu kaikille satamassa toimiville ja satamasidonnaisissa tehtävissä työskenteleville.

Osallistumismaksu on 100 € + alv. sisältää luennot, sähköisen luentomateriaalin ja ohjelmaan merkityt tarjoilut sekä sisäänpääsyn Suomen Ilmailumuseoon. Lisätietoa ryhmäalennuksista ja majoittumisesta julkaistaan lähiaikoina. Ilmoittautumiset anelsu@utu.fi.

Opiskelijoille on varattu ilmaiskiintiö. Lisätiedot ja ilmoittautumiset anelsu@utu.fi.

Kiinnostaaako oman toiminnan esittely?

Esittelypisteen hinta on 300 e + alv. sisältäen yhden henkilön osallistumisen tilaisuuteen. Lisähenkilö 80 e + alv. Esittelypisteiden varaukset anelsu@utu.fi.

Lisätiedot: Erikoissuunnittelija Anne E. Suominen, 040 779 9494, anelsu@utu.fi

Aikaisemmat tilaisuudet:
28.9.2015 Työturvallisuuskulttuuri – Satama yhteisenä työpaikkana
4.10.2016 Työturvallisuuskulttuuri satamassa – Turvallinen liikkuminen yhteisellä työpaikalla
4.10.2017 Työturvallisuuskulttuuri satamassa – Turvallinen kuljetusketju yhteisellä työpaikalla
16.1.2019 Tapaturmaton satama – Työturvallisuus yhteisellä työpaikalla

Tilaisuuksien suunnitteluun ja toteutukseen osallistuvat: