Suomen Ilmailumuseo, Karhumäentie 12 (Tietotie 3), Vantaa

Satama on yhteinen työpaikka, jossa työskentelevät henkilöt edustavat eri organisaatioita, kansallisuuksia ja kulttuureita. Siellä on siksi myös työturvallisuuden kannalta useita kriittisiä rajapintoja, joiden sujuvuus on tärkeä osa turvallista työympäristöä. Työturvallisuus on henkilöstöön kohdistuvien riskien hallintaa ja työnteon turvallisuuden ylläpitoa ja kehittämistä. Yhteisellä työturvallisuuskulttuurilla on suuri merkitys työturvallisuuden saavuttamisessa.

Tapaturmaton satama on vuoden 2019 tilaisuuden teemana. Aihetta haasteineen käsitellään työturvallisuuden, yhteisen työpaikan ja eri toimijoiden näkökulmasta.

Tilaisuus on suunnattu kaikille satamassa toimiville ja satamasidonnaisissa tehtävissä työskenteleville.

TKS esite 16.1.2019

Ilmoittautuminen viimeistään 8.1.2019 tämän linkin kautta. Jos olet opiskelija, niin katso alempaa mahdollisuudesta osallistua ilman osallistumismaksua.

Kiinnostaako oman toiminnan tai tuotteiden esittely? Esittelypisteen hinta on 250 e + alv. sisältäen yhden henkilön osallistumisen tilaisuuteen. Lisähenkilöiden osallistumismaksu samasta organisaatiosta on 80 e + alv. / osallistuja. Jos kiinnostuit, niin olethan yhteydessä anelsu@utu.fi.

OHJELMA 16.1.2019

TKS tulostettava ohjelma

Puheenjohtajana työturvallisuuspäällikkö Risto Lappalainen, Liikennevirasto

8:15 Ilmoittautuminen ja kahvi
Suomen Ilmailumuseo, Karhumäentie 12 (Tietotie 3)

9:00 Tervetuloa

Turun yliopisto
Työturvallisuuskeskus
Würth Oy

Esittelypisteisiin voi tutustua myös tilaisuuden päättymisen jälkeen klo 17 asti ja Suomen Ilmailumuseoon tutustuminen on mahdollista klo 20 asti. Ohjelmamuutokset ovat mahdollisia.

Osallistumismaksu

100 € + alv. sisältäen luennot, sähköisen luentomateriaalin ja ohjelmaan merkityt tarjoilut sekä sisäänpääsyn Suomen Ilmailumuseoon. Mikäli organisaatiosta osallistuu useampi henkilö, ja laskutus tapahtuu samalla laskulla, on alennus osallistumismaksusta 20 % toisesta osallistujasta lähtien. Verkkomaksulla voi maksaa vain normaalihintaisen osallistumisen. Alennetut osallistumismaksut laskutetaan erikseen.

Vahvistus tilaisuuden toteutumisesta ja tietoa käytännön järjestelyistä lähetetään viimeisen ilmoittautumispäivän 8.1.2019 jälkeen.

Ilmoittautumisen peruutuksen voi tehdä kuluitta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Peruuttamatta poisjääneiltä veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutuksen sijaan on mahdollista lähettää toinen osallistuja tilalle. Osallistumismaksu laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Osallistumismaksuun sisältyy tutustuminen Suomen Ilmailumuseoon 16.1.2019. Museo on auki klo 20 asti.

Ilmoittautuminen viimeistään 8.1.2019 tämän linkin kautta.

Opiskelijoille on varattu 10 maksutonta paikkaa, jotka jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikkojen täytyttyä voi liittyä jonotuslistalle peruutuksien varalta. Opiskelijailmoittautuminen tämän linkin kautta. Otathan opiskelijakortin mukaasi.

Lisätiedot:
Erikoissuunnittelija Anne E. Suominen, 040 779 9494, anelsu@utu.fi

Majoittuminen

Osallistujille on majoituskiintiö Suomen Ilmailumuseon viereisestä hotellista Clarion Hotel Helsinki Airport 15.-17.2019 väliselle ajalle. Kukin majoittuja varaa ja maksaa oman huonevarauksensa valitsemalleen ajalle. Huoneen maksu suoritetaan paikan päällä hotellissa.

Huonehinnat: 1-hengen huone 122 € / huone / vrk ja 2-hengen huone 137 € / huone/ vrk
Majoitushintaan sisältyy alv, Clarion aamiainen, kuntosalin ja asiakassaunojen käyttö aukioloaikojen mukaan.

Varaukset kiintiöstä tehdään hotellin Inhouse Sales toimistosta (ma-pe 08-18.00):
– sähköpostitse reservations.cl.helsinkiairport@choice.fi
– puhelimitse +358 10 850 3810

Varausta tehdessänne, mainitsettehan kiintiönimen ILMAILUMUSEO.
Kaikkiin huonevarauksiin tulee ilmoittaa majoittujan nimi / majoittujien nimet, tulo- ja lähtöpäivä, luottokorttinumero ja kortin voimassaoloaika, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero. Varaukset tästä kiintiöstä tulee tehdä viimeistään tiistaina 8.1.2019 tai niin kauan kuin kiintiössä on huoneita saatavilla.

Yksittäinen kiintiöstä tehty huonevaraus voidaan peruuttaa kuluitta klo 16:00 mennessä tulopäivänä. Myöhäiset peruutukset ja no-show varaukset koko varausajan osalta veloitetaan varauksessa olevalta luottokortilta.

Tilaisuuden suunnitteluun ja toteutukseen osallistuvat:

Aikaisemmat tilaisuudet:
28.9.2015 Työturvallisuuskulttuuri – Satama yhteisenä työpaikkana
4.10.2016 Työturvallisuuskulttuuri satamassa – Turvallinen liikkuminen yhteisellä työpaikalla
4.10.2017 Työturvallisuuskulttuuri satamassa – Turvallinen kuljetusketju yhteisellä työpaikalla