Digitalisaation hyödyntäminen kuljetuslogistiikan turvallisuudessa ja elinkeinotoiminnan edellytysten parantamisessa.

SataDiLogiksen osallistavassa ja vuorovaikutteisessa etäyhteyksien kautta toteutettavassa virtuaalityöpajassa 17.9.2020 klo 13:45-16:15 syvennytään kuljetusten vaikutuksiin ja mahdollisuuksiin kilpailutekijöinä.

SataDiLogiksen osallistavassa ja vuorovaikutteisessa etäyhteyksin toteutettavassa virtuaalityöpajassa syvennytään kuljetuksiin liittyvään digitalisoitumiseen sekä sen vaikutuksiin ja mahdollisuuksiin yritysten kilpailutekijänä. Esille tuodaan myös juuri valmistuneen kuljetusvahinkoselvityksen tuloksia ja kuinka kuljetusvahinkoja voitaisiin vähentää.  Alustuksissa huomioidaan myös koronaviruspandemian mukanaan tuomat muutokset ja vaikutukset. Osana työpajaa keskustellaan pienryhmissä haasteista, kokemuksista ja ratkaisuvaihtoehdoista.

Työpajan alustajina ja asiantuntijoina toimivat Eero Valovirta Logentia Oy:stä ja Pekka Sundberg & Anne E. Suominen Turun yliopistosta.

Etäyhteys:

• Käytämme etäyhteytenä Turun yliopiston Zoomia (utu.zoom.us), joka on palveluna eri kuin yleisesti tarjolla oleva Zoom-palvelu. Turun yliopiston Zoomista löytyy lisää tietoa täältä: https://www.utu.fi/fi/etayhteydet
  • Zoom asentuu/avautuu tietokoneelle automaattisesti klikkaamalla tilaisuuden osallistumislinkkiä, jonka lähetämme etäosallistujille. Lisää tietoa em. linkin kautta.
  • Voimme testata yhteyttä etukäteen ja sovitaan tarvittaessa testausaika erikseen.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Rauman kauppakamarin tilaisuuden kanssa, joka on samassa tilassa ennen SataDiLogiksen tilaisuutta. SataDiLogiksen ja Rauman kauppakamarin tilaisuudet täydentävät toisiaan itsenäisinä kokonaisuuksina. Voit valita osallistutko molempiin vaiko vain toiseen tilaisuuteen. Molempiin tilaisuuksiin on ilmoittautuminen erikseen.

Voit ilmoittautua SataDiLogiksen virtuaalityöpajaan tämän linkin kautta.

Rauman kauppakamarin tilaisuuden lisätiedot ja ilmoittautuminen tämän linkin kautta.

SataDiLogiksen tapahtumat on suunnattu erityisesta Satakunnassa toimiville PK-yrityksille, mutta kaikki logistiikan turvallisuudesta ja sen edistämisestä kiinnostuneet ovat tervetulleita. SataDiLogiksen tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia, mutta edellyttävät etukäteisilmoittautumista. Mukaan pyritään saamaan osallistujia mahdollisimman monesta eri yrityksestä. Tilaisuuksissa on kahvitarjoilu, ellei toisin ilmoiteta.

www.satadilogis.fi

Lisätiedot: Anne E. Suominen, anelsu@utu.fi, 040 779 9494