Original Sokos Hotel Vantaa, Hertaksentie 2, Vantaa

Koulutuksessa käsitellään vaarallisten aineiden meri-, maantie- ja rautatiekuljetuksia sekä varastointia koskevia säännöksiä. Koulutuspäivien aikana kuullaan vaarallisten aineiden käsittelystä, riskien arvioinnista ja toimimisesta onnettomuustilanteissa. Luentojen aikana syvennytään myös vaarallisten aineiden kuljetusten eri osapuolten vastuihin ja velvollisuuksiin sekä sopimuksiin ja kuljetusasiakirjoihin. Käytännönläheisyyttä tuodaan alan toimijoiden puheenvuorojen kautta.

Koulutus soveltuu vaarallisten aineiden kuljetusten parissa mm. satamissa, varustamoissa, teollisuudessa ja kuljetusliikkeissä työskenteleville.

Tarkempi ohjelma julkaistaan kesän aikana.

Lisätiedot: Erikoissuunnittelija Anne E. Suominen, 040 779 9494, anelsu@utu.fi

Ilmoittautuminen ja hinta

Tapahtuman osallistumismaksu on 690 € + alv. Osallistumismaksu kattaa koulutuksen, luentomateriaalin ja ohjelmaan merkityt lounaat ja kahvit.

Vahvistus tilaisuuden toteutumisesta ja tietoa käytännön järjestelyistä lähetetään viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Mikäli organisaatiosta osallistuu useampi henkilö yhdellä laskulla samaan laskutusosoitteeseen, on organisaation mahdollista saada kolmannesta osallistujasta lähtien osallistumismaksusta 25 % alennusta. Verkkomaksulla voi maksaa vain normaalihintaisen osallistumisen. Alennetut osallistumismaksut laskutetaan erikseen.

Ilmoittautumisen peruutuksen voi tehdä kuluitta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Peruuttamatta poisjääneiltä veloitetaan koko osallistumismaksu, ja viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitetaan 200 euron peruutusmaksu. Mikäli peruutus tapahtuu kolme arkipäivää ennen tilaisuuden alkua tai sen jälkeen, veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutuksen sijaan on mahdollista lähettää toinen osallistuja tilalle.

Ilmoittautuminen viimeistään 25.9.2018 tästä.

Majoittuminen

Osallistujille on varattu majoituskiintiö ja kiintiöhinta on voimassa 25.9. asti. Osallistujat varaavat ja maksavat itse majoituksen. Varauksen yhteydessä tulee ilmoittaa kiintiötunnus.

Original Sokos Hotel Vantaa
1hh á 123,02 €/huone/yö

Varaukset: Sokos Hotels Myyntipalvelu
Puhelin: 020 1234 600 / yksittäiset huonevaraukset
Telefaksi: 020 1234 640
Sähköposti: sokos.hotels@sok.fi
Mainitkaa ystävällisesti kiintiötunnus UTU varausta tehdessä.

KEMIKAALIKULJETUKSET 2018

Kemikaalikuljetuksia käsittelevä koulutuskokonaisuus muodostuu kolmesta toisiaan täydentävästä koulutuksesta:

Kemikaalisäiliöaluskuljetukset 20.3.2018
Säiliökonttikuljetukset 15.5.2018
Vaarallisten aineiden kuljetukset 10.–11.10.2018

Osallistuja voi vapaasti valita koulutukset, joihin osallistuu. Useampaan koulutukseen osallistuminen huomioidaan osallistumismaksussa seuraavasti: 1 pv 440 €, 2 pv 690 €, 3 pv 990 € ja 4 pv 1300 € + alv. Jokaiseen koulutukseen ilmoittaudutaan erikseen. Osallistumismaksun laskutuksen yhteydessä huomioidaan osallistumiset aikaisempiin Kemikaalikuljetukset-koulutuskokonaisuuden koulutuspäiviin. Verkkomaksulla voi maksaa vain normaalihintaisen osallistumisen. Alennetut osallistumismaksut laskutetaan erikseen.

Lisätiedot: Erikoissuunnittelija Anne E. Suominen, 040 779 9494, anelsu@utu.fi