GLO Hotel Sello, Leppävaarankatu 1, Espoo

Erikoiskuljetuksia ja niihin liittyvää osaamista tarvitaan yhä enemmän tuotannon keskittyessä ja erilaisten projektikuljetusten lisääntyessä.

Koulutuksessa syvennytään asiantuntijoiden johdattamana erikoiskuljetuksiin liittyviin säädöksiin, lupakäytäntöihin ja niihin liittyviin sähköisiin järjestelmiin. Eri kuljetusmuotojen mahdollisuudet, ongelmakohdat ja erityisvaatimukset huomioidaan kuljetusten suunnittelun, valmistelun ja toteutuksen näkökulmasta. Esille nostettavia aihealueita ovat kansalliset ja kansainväliset erikoiskuljetussäädökset ja -määräykset, erikoiskuljetusluvat, kuljetus- ja kauppasopimukset, toimitusehdot, vastuu, riskienhallinta ja vahingontorjunta. Osana koulutusta toteutettava vierailu tuo käytännönläheisyyttä käsiteltäviin aihealueisiin.

Koulutus on suunnattu erilaisissa tehtävissä erikoiskuljetusten parissa työskenteleville. Aihealueita käsitellään eri toimijoiden näkökulmasta.

Ilmoittautuminen viimeistään 6.11.2018 tästä.

Lisätiedot: Erikoissuunnittelija Anne E. Suominen, 040 779 9494, anelsu@utu.fi

Ilmoittautuminen ja hinta

Tapahtuman osallistumismaksu on 690 € + alv. Osallistumismaksu kattaa koulutuksen, luentomateriaalin ja ohjelmaan merkityt lounaat ja kahvit.

Vahvistus tilaisuuden toteutumisesta ja tietoa käytännön järjestelyistä lähetetään viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Mikäli organisaatiosta osallistuu useampi henkilö yhdellä laskulla samaan laskutusosoitteeseen, on organisaation mahdollista saada kolmannesta osallistujasta lähtien osallistumismaksusta 25 % alennusta. Verkkomaksulla voi maksaa vain normaalihintaisen osallistumisen. Alennetut osallistumismaksut laskutetaan erikseen.

Ilmoittautumisen peruutuksen voi tehdä kuluitta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Peruuttamatta poisjääneiltä veloitetaan koko osallistumismaksu, ja viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitetaan 200 euron peruutusmaksu. Mikäli peruutus tapahtuu kolme arkipäivää ennen tilaisuuden alkua tai sen jälkeen, veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutuksen sijaan on mahdollista lähettää toinen osallistuja tilalle.

Ilmoittautuminen viimeistään 6.11.2018 tästä.

Majoittuminen

Osallistujille on varattu majoituskiintiö GLO Hotel Sellosta huonetyyppi Comfort. Kiintiöhinta on voimassa 7.11. asti ja majoituksen voi varata 20.-22.11.2018 välisellle ajalle haluamilleen päiville. Osallistujat varaavat ja maksavat itse majoituksen. Huonevarauksen voi tehdä suoraan nettisivujen kautta käyttämällä varauskoodia ALLMER2011: https://www.kampcollectionhotels.com/

1hh á 120 €/huone/yö
2hh á 135€/huone/yö

Varausta tehdessä tulee lisätä koodi ALLMER2011 sekä ilmoittaa  tulo- ja lähtöpäivä, majoittujan nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä luottokortin numero ja viimeinen voimassaolopäivä varauksen takaamiseksi.  Huonevaraukset kiintiöstä tulee tehdä viimeistään 7.11.2018. Tämän jälkeen majoitusvarauksia voi tehdä  päivän parhaalla hinnalla varaustilanteen niin salliessa.

Check-In: Virallinen sisäänkirjautumisaika on klo 15 alkaen ja huoneenluovutus klo 12 mennessä.

Kiintiöstä varatun yksittäisen huoneen peruutus:

Kiintiöstä tehty varaus voidaan peruuttaa veloituksetta viimeistään 72 h ennen saapumista.

Mikäli varaus peruutetaan myöhemmin kuin 72 h ennen saapumista, mutta kuitenkin ennemmin kuin 48 tuntia ennen saapumista varaajalta veloitetaan ensimmäisen yön huonehinta.

Mikäli varaus peruutetaan myöhemmin kuin 48 h ennen saapumista, varaajalta veloitetaan koko majoittumisen hinta.

Majoitusvarauksen toimitusehdot ovat lisäksi saatavilla kokonaisuudessaan hotellin kotisivuilla.