Turussa järjestettävässä koulutuksessa perehdytään harjoitteiden kautta kuljetussopimuksiin ja niihin liittyvään sääntelyyn sekä kuljetussopimuksen osapuolten oikeuksiin, velvollisuuksiin ja vastuunjakoon. Lisäksi koulutuksessa käsitellään käytännönläheisesti kuljetusasiakirjoja ja konossementtia. Päivän aikana perehdytään myös Vakiolaivausehtoihin. Koulutus sopii kaikille logistiikan, viennin, tuonnin ja sopimusten sekä riskienhallinnan parissa työskenteleville.

Ohjelma julkaistaan alkuvuodesta 2019.

Koulutus on osa Kuljetusvastuu -koulutuskokonaisuutta. Kokonaisuuteen kuuluvat lisäksi 3.-4.4.2019 Kuljetusvastuu ja 25.4.2019 Toimituslausekkeet. Voit osallistua koko kokonaisuuteen tai vain osaan siitä, sillä koulutuspäivät toimivat myös erillisinä koulutuksina.

Lisätiedot:
Suunnittelija Talvikki Välimaa, 040 779 9491, talvikki.valimaa@utu.fi

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautumiset Kuljetussopimus ja -asiakirjat -koulutukseen tämän linkin kautta. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 9.5.2019.

Osallistumismaksu:
Kuljetussopimus ja -asiakirjat -koulutuksen osallistumismaksu on 440 € + alv. Osallistumismaksu kattaa koulutuksen, luentomateriaalin ja ohjelmaan merkityt lounaat ja kahvit. Kuljestusvastuu -koulutuskokonaisuuteen osallistuessaan osallistuja voi vapaasti valita päivät, joihin osallistuu. Useampaan koulutukseen osallistuminen huomioidaan osallistumismaksussa seuraavasti: 1 pv 440 €, 2 pv 690 €, 3 pv 990 € ja 4 pv 1300 € + alv.

Mikäli organisaatiosta osallistuu useampi henkilö yhdellä laskulla samaan laskutusosoitteeseen, on organisaation mahdollista saada kolmannesta osallistujasta lähtien osallistumismaksusta 25 % alennusta. Verkkomaksulla voi maksaa vain normaalihintaisen osallistumisen. Osallistumismaksu laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, ja alennukset huomioidaan automaattisesti.

Ilmoittautumisen peruutuksen voi tehdä kuluitta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Peruuttamatta poisjääneiltä veloitetaan koko osallistumismaksu, ja viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitetaan peruutusmaksu (100€/päivä). Mikäli peruutus tapahtuu kolme arkipäivää ennen tilaisuuden alkua tai sen jälkeen, veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutuksen sijaan on mahdollista lähettää toinen osallistuja tilalle. Vahvistus tilaisuuden toteutumisesta ja tietoa käytännön järjestelyistä lähetetään viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.