Kokouskeskus Mauno, Tykistökatu 6, Turku

Turussa järjestettävässä koulutuksessa perehdytään Incoterms-toimituslausekkeisiin, jotka määrittelevät myyjän ja ostajan väliset velvollisuudet ja vastuut tavaran toimittamisessa.  Koulutuksen jälkeen tiedät mihin toimituslausekkeita käytetään, mitä ne määrittelevät ja mitä eroja eri lausekkeiden välillä on. Koulutuksessa perehdytään kaikkien Incoterms-lausekkeiden sisältöihin ja selvitetään millaisiin tilanteisiin mikäkin lauseke sopii. Koulutus sisältää käytännön esimerkkejä ja harjoituksia, ja sopii kaikille logistiikan, viennin, tuonnin ja sopimusten sekä riskienhallinnan parissa työskenteleville. Kouluttajana toimii toimitusjohtaja Tiina Haapala, Oy AHA Logistics Ltd.

OHJELMA:
9.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvit
10.00 Perehtyminen Incoterms -toimituslausekkeisiin:

• Incoterms 2010 ehtojen läpikäynti havainnollistavin esimerkein
  • Incoterms 2010 ehdot ja eri kuljetusmuodot
  • Kustannusten jakautuminen eri lausekkeissa
  • Riskien jakautuminen eri lausekkeissa
  • Mikä merkitys on kuljetuskalustolla Incoterms 2010 lausekkeiden kannalta
  • Esimerkkitapausten läpikäynti
  • Harjoitustehtävien kautta Incoterms 2010 lausekkeiden sisäistäminen

16.00 Koulutuspäivä päättyy

Koulutus on osa Kuljetusvastuu -koulutuskokonaisuutta. Kokonaisuuteen kuuluvat lisäksi 3.-4.4.2019 Kuljetusvastuu ja 23.5.2019 Kuljetussopimus ja -asiakirjat. Voit osallistua koko kokonaisuuteen tai vain osaan siitä, sillä koulutuspäivät toimivat myös erillisinä koulutuksina.

ILMOITTAUTUMINEN:
Ilmoittautumiset Toimituslausekkeet -koulutukseen tämän linkin kautta. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 11.4.2019.

OSALLISTUMISMAKSU:
Toimituslausekkeet -tapahtuman osallistumismaksu on 440 € + alv. Osallistumismaksu kattaa koulutuksen, luentomateriaalin, lounaan ja aamu- sekä iltäpäiväkahvit. Kuljestusvastuu -koulutuskokonaisuuteen osallistuessaan osallistuja voi vapaasti valita päivät, joihin osallistuu. Useampaan koulutukseen osallistuminen huomioidaan osallistumismaksussa seuraavasti: 1 pv 440 €, 2 pv 690 €, 3 pv 990 € ja 4 pv 1300 € + alv.

Mikäli organisaatiosta osallistuu useampi henkilö yhdellä laskulla samaan laskutusosoitteeseen, on organisaation mahdollista saada kolmannesta osallistujasta lähtien osallistumismaksusta 25 % alennusta. Verkkomaksulla voi maksaa vain normaalihintaisen osallistumisen. Osallistumismaksu laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, ja alennukset huomioidaan automaattisesti.

Ilmoittautumisen peruutuksen voi tehdä kuluitta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Peruuttamatta poisjääneiltä veloitetaan koko osallistumismaksu, ja viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitetaan peruutusmaksu (100€/päivä). Mikäli peruutus tapahtuu kolme arkipäivää ennen tilaisuuden alkua tai sen jälkeen, veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutuksen sijaan on mahdollista lähettää toinen osallistuja tilalle. Vahvistus tilaisuuden toteutumisesta ja tietoa käytännön järjestelyistä lähetetään viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

LISÄTIEDOT:
Suunnittelija Talvikki Välimaa, 040 779 9491, talvikki.valimaa@utu.fi