Logomo, Köydenpunojankatu 14, Turku

Laivakoneistoklubin asiantuntijaseminaari

Kunnossapidolla on selkeä vaikutus laivan operoinnin taloudel­lisuuteen, turvallisuuteen ja luotettavuuteen. Tämän seminaarin painopiste on itse konehuoneessa, sisältäen myös konehuoneessa sijaitsevat LVI-laitteet. Laivalaitteiden vaihtoprojektien hallinta sekä näiden laitteiden kunnossapito kuuluvat seminaarin teemaan. Esityksissä painotetaan konehuoneen suunnitteluun liittyviä asioita, ja käsitellään myös itse huoltotyön suorittamista, myös autonomisten laivojen osalta. Tilaisuuteen on kutsuttu luennoimaan oman erikoisalansa huippuosaa­jia.

Laivakoneistoklubi on teollisuuden toimijoiden ja alan oppilaitosten edustajien muodostama epävirallinen kerho, jonka päämääränä on edistää suomalaista laivakoneisto-osaamista. Klubin tavoite on toimia välittäjänä osaamiselle ja jakaa kokemusta ja viisautta, josta kaikki osallistujat hyötyvät. Tämä tapahtuu muun muassa olemalla mukana järjestämässä koulutustilaisuuksia ja seminaareja aihepiiriin liittyen.

Lisätiedot Marja Luomanen, 040 7799485, marja.luomanen@utu.fi

Ohjelma tulossa pian.