Original Sokos Hotel Hamburger Börs, Kauppiaskatu 6, Turku

Koulutus antaa valmiudet toimia sataman turvapäällikkönä. Koulutuksessa perehdytään ISPS-koodiin ja kansallisiin määräyksiin, sataman turvallisuusorganisaatioon sekä muihin Kansainvälisessä merenkulkujärjestössä (IMO) määriteltyihin kurssivaatimuksiin. Koulutuksessa tutustutaan myös Poliisin, Tullin ja Rajavartiolaitoksen yhteistoimintaan ja rikostorjuntaan osana satamaturvallisuutta. Lisäksi kuullaan esimerkkejä ISPS-koodin käytännön toteutuksesta ja kokemuksia sataman eri toimijoiden näkökulmista. Koulutuksesta annetaan todistus lopputentin hyväksytysti suorittaneille.

Koulutus on suunnattu satamille, niissä toimiville yrityksille ja muille koulutuksesta kiinnostuneille. Koulutus sopii myös jo turvapäällikkönä toimiville.

Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Lisätiedot: Erikoissuunnittelija Anne E. Suominen, 040 779 9494, anelsu@utu.fi

Ilmoittautuminen ja hinta

Tapahtuman osallistumismaksu on 690 € + alv. Osallistumismaksu kattaa koulutuksen, luentomateriaalin, tentin, todistuksen ja ohjelmaan merkityt lounaat ja kahvit.

Vahvistus tilaisuuden toteutumisesta ja tietoa käytännön järjestelyistä lähetetään viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Mikäli organisaatiosta osallistuu useampi henkilö yhdellä laskulla samaan laskutusosoitteeseen, on organisaation mahdollista saada kolmannesta osallistujasta lähtien osallistumismaksusta 25 % alennusta. Verkkomaksulla voi maksaa vain normaalihintaisen osallistumisen. Alennetut osallistumismaksut laskutetaan erikseen.

Ilmoittautumisen peruutuksen voi tehdä kuluitta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Peruuttamatta poisjääneiltä veloitetaan koko osallistumismaksu, ja viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitetaan 200 euron peruutusmaksu. Mikäli peruutus tapahtuu kolme arkipäivää ennen tilaisuuden alkua tai sen jälkeen, veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutuksen sijaan on mahdollista lähettää toinen osallistuja tilalle.

Ilmoittautuminen viimeistään 18.9.2018 tästä.

Majoittuminen

Osallistujille on varattu majoituskiintiö ja kiintiöhinta on voimassa 18.9. asti. Osallistujat varaavat ja maksavat itse majoituksen. Varauksen yhteydessä tulee ilmoittaa kiintiötunnus.

Original Sokos Hotel Hamburger Börs
1hh á 98 €/huone/yö
2hh á 118 €/huone/yö

Varaukset: Sokos Hotels Myyntipalvelu