Original Sokos Hotel Vantaa, Hertaksentie 2, Vantaa

Koulutuksessa perehdytään lainsäädäntöön, eri osapuolten vastuisiin ja velvoitteisiin sekä oikeudellisiin kysymyksiin.  Lähettäjän, rahdinkuljettajan ja vastaanottajan vastuuta eri tilanteissa tarkastellaan sekä palvelun tuottajan että ostajan näkökulmasta. Huomiota kiinnitetään pakkaamiseen, suojaukseen, riskeiltä suojautumiseen ja vahingontorjuntaan kuljetusten ja varastoinnin aikana unohtamatta lastiturvallisuus- ja kuormanvarmistusnäkökohtia. Luentojen aikana käydään läpi erilaisia vahinkotilanteita, kuljetusvahinkojen käsittelyä ja korvaamista. Puheenvuoroissa tuodaan esille asiakirjoja, kauppa- ja kuljetussopimuksissa käytettäviä ehtoja, niiden keskinäistä suhdetta ja vastuun siirtymistä.

Käytännönläheisyyttä tuodaan alan toimijoiden puheenvuorojen kautta ja vierailulla Finnair Cargon COOL-terminaaliin.

Koulutus soveltuu kaikille meri- ja maantiekuljetusten ja niihin liittyvien erilaisten tehtävien, vastuukysymysten ja sopimusten parissa työskenteleville.

Ilmoittautuminen Kuljetusvastuu-koulutukseen viimeistään 20.3.2019 tästä.

Kuljetusvastuu 2019 tulostettava ohjelma

KESKIVIIKKO 3.4.2019

9:00 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
Original Sokos Hotel Vantaa, Hertaksentie 2, Vantaa

9:30 Kuljetusvastuun perusteet ja eri toimijoiden roolit tavaralogistiikassa
Asianajaja Ulla von Weissenberg, Procopé & Hornborg Asianajotoimisto Oy

11:00 Tauko

11:15 Merikuljetusten riskit ja vahingoilta suojautuminen tavaravakuuttajan näkökulmasta
Marine Cargo Underwriter, OTK Reija Rantanen, OP, Vahinkovakuutus, Kansainväliset palvelut

12:15 Lounas

13:15 Maantierahdinkuljettajan vastuu ja riskien hallinta

14:15 Kahvi ja yhteiskuljetus vierailukohteeseen

14:45 Vierailu Finnair Cargon COOL-terminaaliin

Paluu koulutuspaikalle ja päivän päätös klo 16:30

TORSTAI 4.4.2019

8:45 Aamukahvi

9:15 PSYM 2015 – logistiikan kehittyvä maailma
Senior Legal Counsel Marja Korkka, Schenker Oy

10:15 Tauko

10:30 Huolitsijan vastuu ja vahingoilta varautuminen

11:15 Lounas

12:15 Pakkaus, suojaus ja kuormanvarmistus – ohjeistus ja käytäntö
Senior Shipping Engineering Jukka Huumarkangas, Valmet Technologies Oy ja
Project Manager Pekka Paavilainen, Transval Group

14:15 Kahvi

14:45 Kuljetusvahinko – kuinka toimin oikeuksieni turvaamiseksi?
Commercial Claims Director / Nordic Heikki Vaara, Wesmans Finland

Loppukeskustelu ja koulutuksen päätös klo 16:30

Ohjelmamuutokset mahdollisia

Koulutus on osa Kuljetusvastuu -koulutuskokonaisuutta. Kokonaisuuteen kuuluvat lisäksi 25.4.2019 Toimituslausekkeet ja 23.5.2019 Kuljetussopimus ja -asiakirjat. Voit osallistua koko kokonaisuuteen tai vain osaan siitä, sillä koulutuspäivät toimivat myös erillisinä koulutuksina.

Lisätiedot: Erikoissuunnittelija Anne E. Suominen, 040 779 9494, anelsu@utu.fi

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu

Ilmoittautuminen Kuljetusvastuu-koulutukseen viimeistään 20.3.2019 tästä.

Kuljetusvastuu -tapahtuman osallistumismaksu on 690 € + alv. Osallistumismaksu kattaa koulutuksen, luentomateriaalin ja ohjelmaan merkityt lounaat ja kahvit.

Kuljestusvastuu-koulutuskokonaisuuteen osallistuessaan osallistuja voi vapaasti valita päivät, joihin osallistuu. Useampaan koulutukseen osallistuminen huomioidaan osallistumismaksussa seuraavasti: 1 pv 440 €, 2 pv 690 €, 3 pv 990 € ja 4 pv 1300 € + alv.

Mikäli organisaatiosta osallistuu useampi henkilö yhdellä laskulla samaan laskutusosoitteeseen, on organisaation mahdollista saada kolmannesta osallistujasta lähtien osallistumismaksusta 25 % alennusta. Verkkomaksulla voi maksaa vain normaalihintaisen osallistumisen. Osallistumismaksu laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, ja alennukset huomioidaan automaattisesti.

Ilmoittautumisen peruutuksen voi tehdä kuluitta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Peruuttamatta poisjääneiltä veloitetaan koko osallistumismaksu, ja viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitetaan peruutusmaksu (100€/päivä). Mikäli peruutus tapahtuu kolme arkipäivää ennen tilaisuuden alkua tai sen jälkeen, veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutuksen sijaan on mahdollista lähettää toinen osallistuja tilalle. Vahvistus tilaisuuden toteutumisesta ja tietoa käytännön järjestelyistä lähetetään viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Majoitus

Osallistujille on varattu majoituskiintiö Original Sokos Hotel Vantaa -hotellista. Kiintiöhinta on voimassa 20.3.2019 klo 20:00 asti ja majoituksen voi varata 3.-4.3.2019 väliselle ajalle haluamilleen päiville. Osallistujat varaavat ja maksavat itse majoituksen. Maksutapana hyväksytään käteinen, pankkikortti tai luottokortti.

Huonehinnat:
1hh á 123,02 €/huone/yö
2hh á 153,77 €/huone/yö

Huonehintaan sisältyy runsas buffetaamiainen, hotelliasukkaiden saunavuoro, langaton internetyhteys (Wi-Fi) ja alv. Hotelli pidättää oikeuden alv-muutokseen.

Varaukset: Sokos Hotels Myyntipalvelusta
Keskusmyyntipalvelu palvelee varausasioissa ma-pe klo 8.00-20.00.
Puhelin: +35820 1234 600 / yksittäiset huonevaraukset
Sähköposti: sokos.hotels@sok.fi
Varausta tehtäessä on mainittava kiintiötunnus ”BTurun yliopisto” erikoishinnan takaamiseksi.