T&k&i-iltapäivä kokoaa yhteen yrityksiä, oppi- ja tutkimuslaitoksia sekä muita toimijoita Turun yliopiston Rauman kampukselle.

Aika: 5.3.2020 klo 12:30-16:00
Paikka: Aino Pohjanoksa -sali, Turun yliopiston Rauman kampus, kirjaston 2. kerros, Seminaarinkatu 1, Rauma
Ilmoittautuminen viimeistään 27.2.2020 tämän linkin kautta

Turun yliopistossa alkavat DI-koulutukset, käsityökasvatus ja käytettävissä olevat nykyiset ja tulevat oppimisympäristöt ovat iltapäivän teemoja. Tilaisuudessa kuullaan yritys- ja elinkeinoelämän ja oppilaitosten puheenvuoroja. Tavoitteena on motivoida yrityksiä ja oppi- ja tutkimuslaitoksia yhteistyöhön. Erityisesti teknologia-alojen osaajapulaan pyritään vastaamaan innostamalla nuoria hakeutumaan teknisen alan koulutukseen eri koulutusasteilla.

Iltapäivän aikana on mahdollisuus tutustua Teknikan työsaleihin ja helmikuussa peruskorjauksen jälkeen käyttöön otettavan Tornin tiloihin. Eri oppi- ja tutkimuslaitokset ovat tervetulleita esittelemään esittelypisteille omia tilojaan ja mahdollisuuksia, joita yritykset voisivat hyödyntää esimerkiksi innovaatioiden kehittämisessä ja testaamisessa. Toivottavasti iltapäivä innostaa yrityksiä myös t&k&i-yhteistyöhön oppi- ja tutkimuslaitosten kanssa.

Jos haluat varata esittelypisteen esitelläksesi oppi- tai tutkimuslaitoksen oppimisympäristöjä tai t&ki-toimintaan soveltuvia tiloja, niin olethan yhteydessä Anne E. Suomiseen, anelsu@utu.fi, 040 779 9494.

T&k&i-iltapäivä on osa SataDiLogiksen toimintaa. Tavoitteena on kuljetuslogistiikan turvallisuuden ja elinkeinotoiminnan edellytysten parantaminen Satakunnassa maakunnan rajat ylittävän t&k&i-yhteistyön pohjalta hyödyntäen pelillistämistä, digitalisaatiota, automatisaatiota ja tekoälyä. Lisäksi tavoitteena on edistää ja vahvistaa kuljetusturvallisuuteen liittyviä verkostoja ja niiden kansainvälistymistä.

Lisätiedot: Anne E. Suominen, anelsu@utu.fi, 040 779 9494

www.satadilogis.fi