Original Sokos Hotel Alexandra,Hannikaisenkatu 35, Jyväskylä

Erikoiskuljetuksiin liittyvää osaamista tarvitaan yhä enemmän tuotannon keskittyessä ja erilaisten projektikuljetusten lisääntyessä.

Koulutuksessa syvennytään
erikoiskuljetuksiin liittyviin säädöksiin, lupakäytäntöihin ja sähköisiin lupajärjestelmiin. Eri kuljetusmuotojen mahdollisuudet, ongelmakohdat ja erityisvaatimukset huomioidaan kuljetusten suunnittelun, valmistelun ja toteutuksen näkökulmasta. Esille nostettavia aihealueita ovat myös kuljetus- ja kauppasopimukset, toimitusehdot, vastuu, riskienhallinta ja vahingontorjunta. Vierailu Valmet Technologies Oy:lle Rautpohjaan tuo käytännönläheisyyttä koulutuskokonaisuuteen.

Koulutus on suunnattu erikoiskuljetusten parissa työskenteleville ja alaan perehtyville. Aihealueita käsitellään eri toimijoiden ja kuljetusmuotojen näkökulmasta.

Ilmoittautuminen viimeistään 29.4.2020 tämän linkin kautta.

Lisätiedot: Anne E. Suominen, anelsu@utu.fi, 040 779 9494

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu 690 € + alv.  kattaa koulutuksen, luentomateriaalin ja ohjelmaan merkityt lounaat ja kahvit.

Mikäli organisaatiosta osallistuu useampi henkilö yhdellä laskulla samaan laskutusosoitteeseen, on organisaation mahdollista saada kolmannesta osallistujasta lähtien osallistumismaksusta 25 % alennusta. Verkkomaksulla voi maksaa vain normaalihintaisen osallistumisen. Osallistumismaksu laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, ja alennukset huomioidaan automaattisesti.

Ilmoittautumisen peruutuksen voi tehdä kuluitta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Peruuttamatta poisjääneiltä veloitetaan koko osallistumismaksu, ja viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitetaan 200 € peruutusmaksu. Mikäli peruutus tapahtuu kolme arkipäivää ennen tilaisuuden alkua tai sen jälkeen, veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutuksen sijaan on mahdollista lähettää toinen osallistuja tilalle. Vahvistus tilaisuuden toteutumisesta ja tietoa käytännön järjestelyistä lähetetään viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Majoittuminen

Osallistujille on varattu alla olevat majoituskiintiöt, josta majoittujat voivat itse varata ja maksaa majoituksen.

Hotelli Alba

Ahlmaninkatu 4, 40100 Jyväskylä
www.hotellialba.fi 

Kiintiöhinnat:
97,00e / vrk / h1 standard
118e,00e / vrk / h2 standard

Hinnat sisältävät runsaan aamiaisen noutopöydästä sekä mahdollisuuden saunomiseen asiakassauna-aikoina. Lisäksi käytössä on ilmainen paikoitus ja wifi- yhteys. Yksittäiset huonevaraukset on mahdollista perua veloituksetta saapumispäivänä klo 12 mennessä. Kiintiöhinnat ovat voimassa 29.4.2020 asti tai niin kauan kuin on tilaa.

Huonevarauksen voi tehdä Hotelli Alban kotisivun www.hotellialba.fi kautta tai suoraan varauslinkillä https://varaukset.hotellialba.fi/NetReservationsAlba/Home//SetLanguage?lang=FI (varauslinkin sivun virkistys F5 näppäimellä), sähköpostitse info@hotellialba.fi tai puhelimitse +358 14 636311. Kampanjakoodi on EK2020.

Lisäksi on mahdollisuus varata:
92,00e / economy / h1
107,00e / superior /h1
JrSuite / h1 / 149,00e / vrk (saunallinen huone) 
JrSuite / h2 / 169,00e / vrk (saunallinen huone)

Hotelli Verso

Kauppakatu 35, 40100 Jyväskylä
www.hotelliverso.fi

Kiintiöhinnat:
1 hengen superior-huone 209€/vrk
2 hengen superior-huone 219€/vrk

Hinnat sisältävät Verson suomalaisen aamiaisen sekä asiakassaunat. Superior-huoneissa hintaan sisältyy myös kahvin- ja teenkeittovälineet, minibaari ja huonekohtainen ilmastointi ja kylpytakit ja tossut. Yksittäiset huonevaraukset on mahdollista perua veloituksetta saapumispäivänä klo 12 mennessä. Kiintiöhinnat ovat voimassa 12.4.2020 asti tai niin kauan kuin on tilaa.

Huonevarauksen voi tehdä joko soittamalla numeroon +358 14 333 999 tai sähköpostitse info@hotelliverso.fi. Varausta tehtäessä tulee mainita kiintiötunnus ”MERENKULKU”.