Radisson Blu Marina Palace Hotel, Linnankatu 32, 20100 Turku

Koulutus antaa valmiudet toimia sataman turvapäällikkönä. Koulutuksesta annetaan todistus lopputentin hyväksytysti suorittaneille.

Koulutuksessa perehdytään ISPS-koodiin ja kansallisiin määräyksiin, sataman turvallisuusorganisaatioon sekä muihin Kansainvälisessä merenkulkujärjestössä (IMO) määriteltyihin kurssivaatimuksiin. Koulutuksessa tutustutaan myös Poliisin, Tullin ja Rajavartiolaitoksen yhteistoimintaan ja rikostorjuntaan osana satamaturvallisuutta. Lisäksi kuullaan esimerkkejä ISPS-koodin käytännön toteutuksesta ja ajankohtaisista asioista.

Koulutus on suunnattu satamille, niissä toimiville yrityksille ja muille koulutuksen tuomia valmiuksia tarvitseville. Koulutus soveltuu myös jo turvapäällikkönä toimiville.

Koulutus järjestetään tilavassa luentosalissa, jossa turvavälit järjestyvät helposti. Järjestämme paikalle myös käsidesiä ja huolehdimme pintojen hygieniasta. Tarvittaessa pyrimme järjestämään myös etäosallistumismahdollisuuden.

Turun yliopiston ohjeet koronavirustilanteessa: https://www.utu.fi/fi/ajankohtaista-koronaviruksesta

Ilmoittautuminen viimeistään 23.9.2020 tämän linkin kautta.

Lisätiedot: Anne E. Suominen, anelsu@utu.fi, 040 779 9494

Ohjelma

KESKIVIIKKO 7.10.2020

Luennot klo 9:30-16:00
Radisson Blu Marina Palace Hotel, Linnankatu 32, 20100 Turku

ISPS-koodin sisältö
Erityisasiantuntija Henrik von Bonsdorff, Liikenne- ja viestintävirasto Traficom

Sataman turvallisuusarviointi
Erityisasiantuntija Henrik von Bonsdorff, Liikenne- ja viestintävirasto Traficom

Sataman turvasuunnitelman laatiminen ja toteuttaminen satamassa &
Satamaturvallisuus ja turvallisuuskoulutusharjoitukset satamassa
Turvallisuuspäällikkö Juhana Jääskeläinen, Outokumpu Stainless Oy

Loppukeskustelu ja päivän päätös klo 16:00

 TORSTAI 8.10.2020

Luennot klo 9:00-16:00
Radisson Blu Marina Palace Hotel, Linnankatu 32, 20100 Turku

Satamaturvallisuus poliisin näkökulmasta
Keskusrikospoliisi, PTR-keskus

Tullin tehtävät ja vastuut merenkulun turvatoimiviranomaisena
Meriliikenteen tullivalvonnan asiantuntija Jari Koskela, Tulli, valvontaosasto

Rajavartiolaitoksen tehtävät satamassa ja MRCC Turku
Rajavartiolaitoksen puheenvuoro

Kyberturvallisuus
Ohjelmistotekniikan ja ohjelmistoturvallisuuden professori Ville Leppänen, Turun yliopisto

Automaattiset kulunvalvontajärjestelmät
Research Director Heikki Huttunen, Visy Oy

Koulutuksen yhteenveto ja loppukeskustelu
Erityisasiantuntija Henrik von Bonsdorff, Liikenne- ja viestintävirasto Traficom

Lopputentti ja koulutuksen päätös

Ohjelmamuutokset mahdollisia

Lataa tästä tarkempi ohjelma ISPS 7.-8.10.2020

Ilmoittautuminen viimeistään 23.9.2020 tämän linkin kautta. Tarvittaessa pyrimme järjestämään myös etäosallistumismahdollisuuden. 
Lisätiedot: Anne E. Suominen, anelsu@utu.fi, 040 779 9494

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu on 690 € + alv.  kattaa koulutuksen, luentomateriaalin, tentin, todistuksen ja ohjelmaan merkityt lounaat ja kahvit.

Mikäli organisaatiosta osallistuu useampi henkilö yhdellä laskulla samaan laskutusosoitteeseen, on organisaation mahdollista saada kolmannesta osallistujasta lähtien osallistumismaksusta 25 % alennusta. Verkkomaksulla voi maksaa vain normaalihintaisen osallistumisen. Osallistumismaksu laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, ja alennukset huomioidaan automaattisesti.

Ilmoittautumisen peruutuksen voi tehdä kuluitta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Peruuttamatta poisjääneiltä veloitetaan koko osallistumismaksu, ja viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitetaan 200 € peruutusmaksu. Mikäli peruutus tapahtuu kolme arkipäivää ennen tilaisuuden alkua tai sen jälkeen, veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutuksen sijaan on mahdollista lähettää toinen osallistuja tilalle. Vahvistus tilaisuuden toteutumisesta ja tietoa käytännön järjestelyistä lähetetään viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Majoittuminen

Osallistujille on varattu alla olevat majoituskiintiöt, josta majoittujat voivat itse varata ja maksaa majoituksen.

Radisson Blu Marina Palace Hotel

Kiintiöhinta/yö: 126 EUR / River view 1hh ja 146 EUR / River view 2hh. Hinnat sisältävät Super Breakfast -buffetaamiaisen (ALV 14%), huoneosuuden ALV:n (10%) sekä saunan. Huonekiintiöstä varauksen tehneet asiakkaat ovat vastuussa omista huonevarauksistaan ja veloitukseton peruutusaika päättyy yksittäisissä huonevarauksissa tulopäivänä klo 18.00

Varaukset: Huonevaraukset tehdään suoraan myyntipalvelusta ma-pe klo 8.00-20.00 puhelimitse 020 1234 700 tai sähköpostitse Reservations.Finland@RadissonBlu.com. Varausta tehtäessä on mainittava tapahtuman tunnus ”ISPS 2020” erikoishinnan takaamiseksi. Kiintiöhinnat ovat voimassa 22.9.2020 asti.

Osoite: Linnankatu 32, 20100 Turku

Original Sokos Hotel Kupittaa

Kiintiöhinta/yö: Standard 1hh 95 € / vrk ja Standard 2hh 115 € / vrk. Huonehinta sisältää runsaan buffetaamiaisen (alv 14 %) ja huoneosuuden alv:n (10 %). Huonekiintiöstä varauksen tehneet asiakkaat ovat vastuussa omista huonevarauksistaan ja veloitukseton peruutusaika päättyy yksittäisissä huonevarauksissa tulopäivänä klo 18.00.

Varaukset: Huonevaraukset tehdään suoraan myyntipalvelusta ma-pe klo 8.00-20.00 puhelimitse 020 1234 600 tai sähköpostitse sokos.hotels@sok.fi. Varausta tehtäessä on mainittava tapahtuman tunnus ”ISPS 2020” erikoishinnan takaamiseksi. Kiintiöhinnat ovat voimassa 22.9.2020 asti.

Osoite: Joukahaisenkatu 6, 20520 Turku