Original Sokos hotel Vantaa, Hertaksentie 2

Koulutuksessa perehdytään kuljetusvastuun syventäviin teemoihin.  Koulutuksessa käsitellään mm. yhteishaveria, kuljetusvahinkoja, turvatonta satamaa ja Incoterms 2020 -muutoksia. Lisäksi koulutuksessa kuullaan vakuutusyhtiön puheenvuoro ja vieraillaan logistiikkakeskuksessa.

Koulutus soveltuu parhaiten logistiikan, viennin, tuonnin ja sopimusten sekä riskienhallinnan parissa työskenteleville henkilöille. Koulutus on suunnattu osallistujille, jotka tuntevat kuljetussääntelyn perusteet ja pääpiirteet eri osapuolten vastuista.

Koulutuksen ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Ilmoittautuminen 23.10.2019 mennessä.

Lisätiedot: Anne E. Suominen, anelsu@utu.fi, 040 779 9494.

Osallistumismaksu on 690 € + alv  kattaa koulutuksen, luentomateriaalit, todistuksen ja ohjelmaan merkityt lounaat ja kahvit.

Mikäli organisaatiosta osallistuu useampi henkilö yhdellä laskulla samaan laskutusosoitteeseen, on organisaation mahdollista saada kolmannesta osallistujasta lähtien osallistumismaksusta 25 % alennusta. Verkkomaksulla voi maksaa vain normaalihintaisen osallistumisen. Osallistumismaksu laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, ja alennukset huomioidaan automaattisesti.

Ilmoittautumisen peruutuksen voi tehdä kuluitta viimeiseen ilmoittautumispäivään 25.9.2019 asti. Peruuttamatta poisjääneiltä veloitetaan koko osallistumismaksu, ja viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitetaan 200 € peruutusmaksu. Mikäli peruutus tapahtuu kolme arkipäivää ennen tilaisuuden alkua tai sen jälkeen, veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutuksen sijaan on mahdollista lähettää toinen osallistuja tilalle. Vahvistus tilaisuuden toteutumisesta ja tietoa käytännön järjestelyistä lähetetään viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Majoitus: Osallistujille on varattu majoituskiintiö Sokos hotel Vantaalta hintaan 200.00 euroa / huone / yö (Standard yhden hengen huone) tai 220.00 euroa / huone / yö (Standard kahden hengen huone). Mainitsethan varauksen yhteydessä kiintiötunnuksen ”Turun yliopiston Brahea-keskus ”. Huomaathan, että kiintiö on voimassa 22.10.2019 asti.