Original Sokos Hotel Tripla, Fredikanterassi 1 B, Helsinki

Koulutus tarjoaa perehdyttävän tietopaketin merenkulku- ja satama-alasta niihin liittyvissä tehtävissä jo toimiville tai alalle siirtyville henkilöille. Aiheina ovat kauppamerenkulun peruskäsitteet ja säädökset, alan keskeiset toimijat, varustamotoiminta ja rahtimarkkinat. Omana kokonaisuutenaan tutustutaan satamajärjestelmään, satamien toimintaympäristöön ja sidosryhmiin. Myös monimuotoinen meriklusteri, laivojen uudet käyttövoimat ja ympäristövaikutukset soveltuvin osin sekä erilaiset uudet tekniset ratkaisut ja niiden mukanaan tuomat muutokset tulevat tutuiksi luentojen kautta. Koulutuksen tarkempi ohjelma julkaistaan lähiaikoina.

Koulutus on suunnattu aihepiirien yrityksissä ja organisaatioissa työskenteleville, joilla on muu kuin merenkulun tausta. Se sopii hyvin myös laajasti ulkomaankaupan, logistiikan, huolinnan ja teollisuuden kuljetusten parissa työskenteleville. Koulutus tarjoaa myös erinomaisen mahdollisuuden päivittää osaamista.

Ilmoittautuminen viimeistään 3.3.2020 tämän linkin kautta.

Lisätiedot: Anne E. Suominen, anelsu@utu.fi, 040 779 9494

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu 690 € + alv. kattaa koulutuksen, luentomateriaalin ja ohjelmaan merkityt lounaat ja kahvit.

Mikäli organisaatiosta osallistuu useampi henkilö yhdellä laskulla samaan laskutusosoitteeseen, on organisaation mahdollista saada kolmannesta osallistujasta lähtien osallistumismaksusta 25 % alennusta. Verkkomaksulla voi maksaa vain normaalihintaisen osallistumisen. Osallistumismaksu laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, ja alennukset huomioidaan automaattisesti.

Ilmoittautumisen peruutuksen voi tehdä kuluitta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Peruuttamatta poisjääneiltä veloitetaan koko osallistumismaksu, ja viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitetaan 200 € peruutusmaksu. Mikäli peruutus tapahtuu kolme arkipäivää ennen tilaisuuden alkua tai sen jälkeen, veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutuksen sijaan on mahdollista lähettää toinen osallistuja tilalle. Vahvistus tilaisuuden toteutumisesta ja tietoa käytännön järjestelyistä lähetetään viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Majoittuminen

Osallistujille on varattu majoituskiintiö Original Sokos Hotel Triplasta, josta majoittujat voivat varata ja maksaa itse majoituksen. Kiintiöhinnat ovat voimassa 3.3.2020 klo 20 asti.

Huonehinnat: Standard 1hh 135 euroa / huone / yö ja Standard 2hh 165 euroa / huone / yö. Huonehintaan sisältyy runsas buffet-aamiainen, langaton internetyhteys (Wi-Fi) ja alv.

Varaukset: Sokos Hotels Myyntipalvelu, puhelin: +35820 1234 600 / yksittäiset huonevaraukset tai sähköposti: sokos.hotels@sok.fi. Mainitkaa ystävällisesti kiintiötunnus ”MSP2020” varausta tehdessä.