Suomen Ilmailumuseo, Karhumäentie 12 (Tietotie 3), Vantaa

Satama on yhteinen työpaikka, jossa työskentelevät henkilöt edustavat eri organisaatioita, kansallisuuksia ja kulttuureita. Siellä on siksi myös työturvallisuuden kannalta useita kriittisiä rajapintoja, joiden sujuvuus on tärkeä osa turvallista työympäristöä. Työturvallisuus on henkilöstöön kohdistuvien riskien hallintaa ja työnteon turvallisuuden ylläpitoa ja kehittämistä. Yhteisellä työturvallisuuskulttuurilla on suuri merkitys työturvallisuuden saavuttamisessa.

Vuoden 2020 tilaisuuden teemana on Turvallinen satama – opastaen ja oppien.  Aihetta haasteineen käsitellään työturvallisuuden, yhteisen työpaikan ja eri toimijoiden näkökulmasta. Tilaisuus on suunnattu kaikille satamassa toimiville ja satamasidonnaisissa tehtävissä työskenteleville. Ilmoittautumiset viimeistään 9.1.2020  tämän linkin kautta.

OHJELMA 16.1.2020

Tulosta tästä TKS 2020 tarkempi ohjelma

Puheenjohtajana työturvallisuuspäällikkö Risto Lappalainen, Väylä

Oppien ja opastaen veturinkuljettajien näkökulmasta satama-alueella
Turvallisuuspäällikkö Ville Mäki-Kamppi, VR-Yhtymä Oy

Jokaisella on oikeus oppia omalla tavallaan
Erityisopetuksen asiantuntija Aija Lund, Helsingin seudun erilaiset oppijat ry

Satamasidonnaisen logistiikan turvallisuusperehdytys
VAK Turvallisuusneuvonantaja Pekka Moilanen, Pirkanmaan Liikenneopisto Oy

Viranomaistoimijoiden opastaminen satama-alueella

Opastaminen ja liikkuminen satama-alueella – Case Hangon Satama Oy
Satamamestari Timo Sjösten, Hangon Satama Oy
Aluejohtaja Pekka Pöllänen, Oy Adolf Lahti Yxpila Ab
Finnlines Plc, Ship Management
Toimitusjohtaja Timo Heiskanen, Kuljetusliike Ilmari Lehtonen Oy

Tilaisuus on suunnattu kaikille satamassa toimiville ja satamasidonnaisissa tehtävissä työskenteleville.

Näytteilleasettajia

Image Wear Oy
Turun yliopisto
Työturvallisuuskeskus
Würth Oy

Ilmoittautuminen

Osallistumismaksu on 100 € + alv. Samasta organisaatiosta lisäosallistujat samalla laskulla 80 € + alv./osallistuja (alle 100 € laskuihin lisätään 15 € pienlaskutuslisä). Osallistumismaksu sisältää luennot, sähköisen luentomateriaalin ja ohjelmaan merkityt tarjoilut sekä sisäänpääsyn Suomen Ilmailumuseoon.

Ilmoittautumiset viimeistään 9.1.2020  tämän linkin kautta. Täytettyäsi yhteystietosi klikkaa Seuraava-painiketta. Valitse osallistuminen ja klikkaa jälleen Seuraava-painiketta. Hyväksyttyäsi ilmoittautumisen voit ilmoittaa lisähenkilöitä klikkaamalla Ilmoita lisää osallistujia -painiketta. Ilmoittautumisen voi perua kuluitta viimeiseen ilmoittautumispäivään 9.1.2020 asti, jonka jälkeen veloitetaan koko osallistumismaksu. Peruutuksen sijaan on mahdollista lähettää toinen osallistuja tilalle. Vahvistus tilaisuuden toteutumisesta ja tietoa käytännön järjestelyistä lähetetään viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Opiskelijoille on varattu ilmaiskiintiö, joka täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisätiedot ja ilmoittautumiset viimeistään 9.1.2020 anelsu@utu.fi.

Kiinnostaaako oman toiminnan esittely?

Esittelypisteen hinta on 300 e + alv. sisältäen yhden henkilön osallistumisen tilaisuuteen. Lisähenkilö 80 e + alv. Voit varata esittelypisteen tämän linkin kautta. Täytettyäsi yhteystietosi klikkaa Seuraava-painiketta. Valitse esittelypisteen varaus ja klikkaa jälleen Seuraava-painiketta. Hyväksyttyäsi ilmoittautumisen voit ilmoittaa lisähenkilöitä klikkaamalla Ilmoita lisää osallistujia -painiketta. Esittelypisteen varaus on sitova. Esittelypisteen varauksen jälkeen esittelypisteen varanneen organisaation nimi lisätään tilaisuuden tietojen yhteyteen ja tuodaan mahdollisuuksien mukaan esille tiedotettaessa tilaisuudesta eri kanavien kautta.

Lisätiedot: Erikoissuunnittelija Anne E. Suominen, 040 779 9494, anelsu@utu.fi

Majoituskiintiö

Osallistujille on varattu Suomen Ilmailumuseon viereisestä hotellista Clarion Hotel Helsinki Airport majoituskiintiö hintaan 1hh 124 €/huone/vrk ja 2hh 139 €/huone/vrk. Majoitushintaan sisältyy alv, Clarion aamiainen, kuntosalin ja asiakassaunojen käyttö aukioloaikojen mukaan. Kukin majoittuja varaa ja maksaa oman huonevarauksensa. Huoneen maksu suoritetaan paikan päällä hotellissa.

Varaukset kiintiöstä tehdään hotellin Inhouse Sales toimistosta (ma-pe 08-18.00):
– sähköpostitse reservations.cl.helsinkiairport@choice.fi
– puhelimitse +358 10 850 3810
Varausta tehdessänne, mainitsettehan kiintiönimen ILMAILUMUSEO.
Kaikkiin huonevarauksiin tulee ilmoittaa majoittujan nimi / majoittujien nimet, tulo- ja lähtöpäivä, luottokorttinumero ja kortin voimassaoloaika, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero. Varaukset kiintiöstä tulee tehdä viimeistään keskiviikkona 1.1.2020. Yksittäinen kiintiöstä tehty huonevaraus voidaan peruuttaa kuluitta klo 16:00 mennessä tulopäivänä. Myöhäiset peruutukset ja no-show varaukset koko varausajan osalta veloitetaan varauksessa olevalta luottokortilta.

Aikaisemmat tilaisuudet:
28.9.2015 Työturvallisuuskulttuuri – Satama yhteisenä työpaikkana
4.10.2016 Työturvallisuuskulttuuri satamassa – Turvallinen liikkuminen yhteisellä työpaikalla
4.10.2017 Työturvallisuuskulttuuri satamassa – Turvallinen kuljetusketju yhteisellä työpaikalla
16.1.2019 Tapaturmaton satama – Työturvallisuus yhteisellä työpaikalla

Lue vuoden 2019 tilaisuudesta!

Tilaisuuksien suunnitteluun ja toteutukseen osallistuvat: