“Lapset ja nuoret – Suomen tulevaisuus. Ennakkoluulottomuus uusille ideoille. Opettajat ja opiskelijat. Suomalaisen osaamisen luotsit. Yliopiston harjoittelukoulu, tutkimus ja StartUp. Mitä tapahtuu, kun nämä yhdistetään? Miten voimme rakentaa kertomuksen, jossa suomalaisten osaaminen saadaan uuteen nousuun, rakennetaan uudenlainen koulutuksen globaali menestyskertomus?”

Savonlinnan eNorssi-seminaari lähestyy. Tämän kevään seminaari opastaa ja ohjaa osallistujaa kulkemaan kohti unelmiaan, heittäytymään hetkeen ja näkemään elämän ainutlaatuisuuden. Tapahtuman teemoina ovat kehittäminen, startup-henkisyys, innovatiivisuus ja kansainvälisyys. Keynote-puhujina ovat mm. yrittäjä, hotellinjohtaja Saimi Hoyer, ThingLinkin toimitusjohtaja Ulla Engström sekä Slushin eräänä lupaavimpana kasvuyrityksenä palkitun BCaster oy:n toimitusjohtaja Janne Neuvonen.

Seminaari järjestään Kuninkaankartanonmäellä Savonlinnassa huhtikuun 18.-20. päivinä. Keskiviikkona on preseminaareja (TVT, ohjaajakoulutus ja OPS-julkaisuryhmä) sekä rinnakkaistapahtuma teemalla tulevaisuuden taidot (luovuus, kriittinen ajattelu, kommunikaatio ja yhteistyö). Varsinaiset seminaaripäivät ovat torstai ja perjantai.

Tarkempi aikataulu tarkentuu lähiviikkoina, mutta nyt kannattaa jo ilmoittautua ja mainostaa yhtä kevään kohokohdista!

Lisätietoa tapahtumasta löydät osoitteesta http://bit.ly/snor2018

Tervetuloa Savonlinnaan!