eNorssin TutKoKe-symposium ja seminaari järjestetään elokuun lopussa Turussa. Symposium on keskiviikkona 29.8. ja seminaari pidetään 30.-31.8.2018. Päivien johtavana teemana on Demokratian tuulet – koulutuskeskustelu myötä- ja vastatuulessa.

Keskiviikon TutKoKe-symposiumia vietetään Turun yliopiston Publicumissa ja Turun normaalikoululla. Ilmoittautuminen ja kahvit alkavat klo 9.30 ja varsinainen ohjelma alkaa klo 10.00. Päivän ohjelmassa on mm. professori Erkki Sutisen puheenvuoro, Opettajankouluttaja tulevaisuuden teknologian edessä sekä erilaisia mielenkiintoisia teemaryhmiä . Turun normaalikoulun peruskorjatussa koulurakennuksessa järjestetään toiminnalliset teemaryhmät päättyvät klo 16.30. Illalla on omakustanteinen iltaohjelma Turun, Suomen kesäkaupungin, kauniissa miljöössä.

Torstaina seminaari alkaa Publicumissa ilmoittautumisella ja kahvikupillisella klo 9.00. Tilaisuus avataan klo 9.30. Seminaaripäiviin sisältyy paljon laadukasta ohjelmaa muun muassa

  • Kieli- ja kulttuuritietoisuuden merkitys koulutuskeskustelussa (Jenni Alisaari ja Heli Vigren)
  • Koulutammeko opettajia tulevaan? Opettajan osaaminen nyt ja tulevaisuudessa. (Anu Warinowski)
  • Tulevaisuuden työ (Pauli Aalto-Setälä)

Lisäksi paljon muuta mielenkiintoista. Laita päivät kalenteriisi ja ilmoittaudu mukaan jo nyt!

Ilmoittautumislomake: https://e-lomake.fi/lomakkeet/5624/lomake.html

Lisätietoa tapahtumasta saat Mirjam Virtaselta (mirvir@utu.fi) ja Sampo Forsströmiltä (sampo.forsstrom@uef.fi).

Tervetuloa!