Valokuvauskilpailu: Korona, haitta ja hyöty

Hei opiskelija, joka olet innokas valokuvausharrastelija!

UNESCO Chair in Bioethics Suomi järjestää 

Turun yliopiston ja Åbo Akademin opiskelijoille VALOKUVAUSKILPAILUN

Kilpailun teemana on 

korona (COVID-19), haitta ja hyöty

Osallistu yksin tai kavereiden kanssa yhdessä kilpailuun nappaamalla kuva tilanteesta, jossa koronan vaikutukset näyttäytyvät hyvässä ja huonossa, jossa epidemian värittämä arki näyttäytyy yllättävällä tavalla, ja jossa arkeen kuuluu aivan uudenlaisia kokemuksia. 

Osallistumalla kilpailuun voit voittaa kuvallesi näkyvyyttä, mainetta ja kunniaa maailman bioetiikkapäivänä 19.10.2020. Paras kuva lähetetään kansainvälisen UNESCO Chair in Bioethicsin World Bioethics Dayn valokuvakilpailuun. Parhaat kuvat pääsevät esille myös UNESCO Chair in Bioethics Suomen yksikön nettisivuilla.

Kuvan tulee olla mahdollisimman vähän käsitelty ja kooltaan max. 10 MB. Kuva ei saa olla vanha vaan se tulee olla otettu maaliskuun 1. 2020 jälkeen.Lähetä kuvasi (max. 3 kuvaa/osallistuja) viimeistään 15.6.2020 osoitteeseen lamakou@utu.fi.

Lisätietoja valokuvauskilpailusta löydät tältä sivulta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *