Papusoppa lautasella.

Superhyvä ja helppo papukeitto

Lupailin aiemmin, että jaan tänne superhyvän papukeiton reseptin. Oikeastaan tämä keitto on niin helppo, etten tiedä, voiko varsinaisesti puhua edes reseptistä! Jos haluaa tehdä suuremmalle joukolle, kannattaa laittaa kaksi purkkia tomaattimurskaa ja valkoisia papuja, mutta pienemmälle porukalle riittää kumpaakin yksi.

Tarvitset:

  • Sipulia (halutessasi myös valkosipulia) – oman maun mukaan yksi tai kaksi, itse pidän sipulista joten laitan aina paljon 🙂
  • Tomaattimurskaa 1-2 prk
  • Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa 1-2 prk
  • Kidney-papuja 1 prk
  • Kermaa 1-2 dl
  • Oman maun mukaan mausteita, itse tykkään basilikasta, paprikamausteesta, chilistä ja valkosipulista. Suolaa ei tarvitse juurikaan, jos sekaan kaataa myös papujen liemet!

Toimi näin:

Paista sipulit kattilan pohjalla, öljytilkan tai voinokareen kera. Sen jälkeen lisää vain loput aineet, mausteet, lämmitä jonkin aikaa ja nauti! Näin helppoa ruokaa tuskin onkaan, ja kaiken lisäksi tämä on vielä yksi parhaista ruuista mitä voi olla!