Loading…

KONFERENSSITUOTTEET

 

Konferenssin osallistujista osa sai kolme osallistumismaksuun sisältyvää konferenssituotetta: PATTlight-muistiinpanojärjestelmän, konferenssikassin ja nimikyltin. Nimikyltin saivat lisäksi kaikki konferenssin osallistujat. Kaikki tuotteet ovat käsityön aineenopettajaopiskelijoiden Pedagoginen innovaatioprosessi käsityön opetuksessa -kurssilla suunnittelemia ja käsityönä toteuttamia. Tuotteet lähettiin vastaanottajilleen ilman lisäkuluja.

Jaa tunnelmasi konferenssituotteista sosiaalisessa mediassa! Tee julkaisu Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä ja käytä hashtagejä #patt38unboxing ja #patt38conference, jotta muutkin näkevät! Jaa myös mielipiteesi tuotteista. Mitä pidät niistä?

 


 

PATTlight-muistiinpanojärjestelmä

 

PATTlight-ryhmän (Jesse Jeskanen, Emma Kupiainen, Jenni Laaksonen ja Martti Lukka) monipuolinen muistiinpanojärjestelmä. PATT38:n ja Turun yliopiston logoilla varustetussa järjestelmässä on paikkansa muistilehtiölle, konferenssin ohjelmalle, käyntikorteille ja kynälle. Kynä, tarralappuja ja puhdistusliina sisältyvät osallistujien saamaan tuotteeseen.

 


 

Konferenssikassi

Eveliina Haltian, Mari Hamppulan, Manuel Mustajärven, Mira Rautiolan ja Veera Santahuhdan toteuttamat konferenssikassit ovat sekä tyylikkäitä että käytännöllisiä. Hihna on mittanauha niin senttimetri- ja tuuma-asteikolla. PATTlight-muistiinpanojärjestelmän lisäksi kassiin mahtuu muita pieniä esineitä, kuten lompakko ja puhelin.

 


 

Nimikyltti

PATT38-nimikyltit on valmistettu laserleikkurilla suomalaisesta 3 mm koivuvanerista. Nimikyltin muotoilu on saanut vaikutteita pitsistä, joka on merkittävä tekijä Rauman kulttuuri-identiteetissä. Nimikyltti toimitetaan kiinnitysklipsillä ja osallistujan omaa nimeä kantavalla kaiverruksella varustettuna.

 


 

 

Follow: Facebooktwitterinstagram