Tietoja

Tämä on Turun yliopiston filosofian oppiaineen henkilökunnan verkkoloki. Sivuston tarkoitus on esitellä ja taltioida oppiaineemme toimintaa, ja siten tarjota kurkistus oppiaineemme arkeen.

Varmuuden vuoksi: sivuilla esitetyt mielipiteet ovat kirjoittajien omia, eivätkä millään tavalla edusta Turun yliopiston, Yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan, Käyttäytymistieteiden ja filosofian laitoksen, tai filosofian oppiaineen virallisia kantoja.

******

This is the weblog of the faculty members of Department of Philosophy, University of Turku. The purpose of this site is to display and record some of the activities of our department, and thus to provide a peek into the going-ons of our profession.

A disclaimer, just in case. The views and opinions expressed on this website are those of the authors and do not necessarily reflect the official policy or position of University of Turku, The Faculty of Social Sciences, The Department of Behavoural Sciences and Philosophy, or the Subject of Philosophy.

JS

2 vastausta artikkeliin “Tietoja”

    1. Hei!

      Blogilla ei ole varsinaista toimituskuntaa. Blogin ylläpidosta vastaa aina joku oppiaineen henkilökunnasta. Blogiin voi ehdottaa tekstejä julkaistavaksi lähettämällä ne osoitteeseen lamakou@utu.fi. Tekstiehdotukset ovat erittäin tervetulleita! Huomaathan kuitenkin, että tekstin/kirjoittajan tulee kuulua Turun yliopiston filosofian oppiaineeseen, kun oppiaineen blogista kerran on kyse. Kiitos mielenkiinnostasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *