Syyskokous ja pikkujoulut / Autumn meeting and pre-Christmas party

FI/EN

Tervetuloa JUNecton sääntömääräiseen syyskokoukseen perjantaina 1.12. klo 17:00 Turku-saliin. 

Kokouksen jälkeen vietetään pikkujouluja pienen purtavan äärellä. Kokoukseen ja pikkujouluihin ovat lämpimästi tervetulleita kaikki jäsenet eikä edellytyksenä ole hallitukseen kuuluminen. Turku-sali sijaitsee Ylioppilastalo A:n toisessa kerroksessa, osoitteessa Rehtorinpellonkatu 4 A. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etänä.

Syyskokous on myös erinomainen tilaisuus tutustua hallitustoimintaan. JUNecto etsii parhaillaan uusia innokkaita hallituslaisia seuraavalle kaudelle! Mikäli tiiviissä ja lämminhenkisessä yhdistyksessä toimiminen kiinnostaa, niin tule mukaan syyskokoukseen tutustumaan ja keskustelemaan. Halutessasi voit ilmaista kiinnostuksesi hallitustoimintaan tai kysyä lisätietoja sähköpostitse osoitteesta junecto-hallitus@utu.fi. Kokoukseen voi hyvin tulla myös vain kuuntelemaan!

Kokouksen asialista ja Zoom-linkki lähetetään lähempänä ajankohtaa jäsenten sähköpostilistalle. Tiedot voi pyytää myös sähköpostitse hallitukselta.

Welcome to JUNecto’s regular autumn meeting on Friday 1 December at 5 pm in
Turku Hall.

After the meeting, we will have a pre-Christmas party with small snacks. All members are warmly welcome to the meeting and the Christmas party and are not required to be members of the board. Turku Hall is located on the second floor of Ylioppilastalo A, at Rehtorinpellonkatu 4 A. Remote participation for the meeting will also be possible.

The autumn meeting is also an excellent opportunity to get to know the board work. JUNecto is currently looking for new enthusiastic board members for the next term! If you are interested in working in a small association with a friendly atmosphere, join the autumn meeting. If you would like to express your interest in becoming a board member or ask for more information, please email junecto-hallitus@utu.fi. You can also come to the meeting just to listen!

The agenda for the meeting and a Zoom link will be sent closer to the event on the email list of the members. You can also ask the details by sending an email to the board.