Kirjoituskutsun vastausaikaa on jatkettu!

Oletko ollut shamanistisessa hoidossa tai harjoitatko shamanismia? Ovatko ne vaikuttaneet hyvinvointiisi? Haluatko osallistua tutkimukseen kirjoittamalla kokemuksestasi?

Julkaisin tutkimukseeni liittyvän kirjoituskutsun shamanistisia parannusmenetelmiä käyttäneiden henkilöiden kokemuksista lokakuussa. Kohderyhmänä ovat siis ne henkilöt, jotka ovat hakeneet tai saaneet itselleen apua shamanismista. Jonkin verran tekstejä olen jo vastaanottanut, lämmin kiitos niistä jokaisesta. Vielä kuitenkin kaipaisin hieman lisää, jotta saisin tutkimuksen kunnolla käyntiin. Annoinkin kirjoituskutsulle lisäaikaa tammikuun loppuun saakka.

Voit osallistua tutkimukseen kirjoittamalla vapaamuotoisen tekstin, jossa kuvailet kokemustasi shamanistisesta parantamisesta.

Kirjoituskutsusta löydät kysymyksiä, joihin esimerkiksi voit vastata tekstissäsi. Tähän allaolevaan tekstiin olen sanaillut vielä vähän lisää kysymyksiä kirjoittamisen tueksi, jos ne vaikka aukeaisivat tai sopisivat kokemukseesi paremmin.

Mihin hait apua?

Miksi hait apua juuri shamanismista?  

Olitko hakenut tai olisitko valmis hakemaan samaan asiaan apua länsimaisen lääketieteen mukaisista hoitomuodoista? Vai pidätkö hyvinvoinnistasi huolta mieluummin muilla tavoin? 

Millaisessa shamanistisessa hoidossa olit, oliko kyseessä esimerkiksi henkilökohtainen hoito tai yhteisöllinen parantava seremonia? Mitä sen aikana tapahtui?

Millainen on kokemuksesi tapahtuneesta? Mikä on olennaista kokemuksessasi esimerkiksi mielen, kehon, tunteiden tasolla, sosiaalisesti tai henkisesti? Mikä oli tai ei ollut parantavaa?

Koetko yksittäisen shamanistisen hoidon tai seremonian ja/tai pidempiaikaisen shamanismin harjoittamisen vaikuttaneen hyvinvointiisi ja jos niin miten? Minkä asian ajattelet saaneen nämä vaikutukset aikaan, mikä shamanismissa kokemuksesi mukaan parantaa?

Voit kirjoittaa kokemuksestasi juuri sen verran kuin itse haluat. Kysymykset ovat suuntaa antavia, eikä kaikkiin niihin tarvitse vastata. Shamanistisia parannusmenetelmiä ja niitä käyttäneitä henkilöitä on niin monenlaisia, että kaikkien meidän kokemuksiin istuvia kysymyksiä on ylipäätään vaikea löytää. Millainen on juuri sinun kokemuksesi?

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.