Vierailuluento – Tatjana Artemjova

Keskiviikkona 18.2. Utopiat, aatteet ja tulevaisuus -ryhmän jäsenillä ja muilla kiinnostuneilla on mahdollisuus tutustua valistusajan venäläiseen utooppiseen ajatteluun. Professori Tatjana Artemjova Pietarin pedagogisesta Herzen-yliopistosta luennoi teemasta Turun yliopistossa kello 14-16. Luento on englanninkielinen ja otsikoltaan: History and Typology of Russian Utopian Thought. Paikkana on Pharma Cityn (Itäinen Pitkäkatu 4) Seminaarisali Pha 2. Professori Artemjova on 1700-luvun venäläisen filosofian asiantuntija. Hän on julkaisuissaan käsitellyt mm. filosofian ja metafysiikan historiaa, luonnonfilosofiaa ja utopianismia sekä tutkinut laajalti venäläisten ajattelijoiden tekstejä ja käsikirjoituksia. Parhaillaan Artemjova on Aleksanteri-instituutissa vierailevana tutkijana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *