Brahea-keskuksen blogi



Twitterissä
”Mereen liittyvälle tutkimukselle onkin tilausta, koska liikenteen ja kaupan kasvu luo tarvetta uudelle tiedolle niin kestävästä taloudesta kuin ympäristöstä.” 👍🏻 Hienoa #almamater’ini @UniTurku! Yliopiston 3. tehtävän osalta @UniTurkuMKK verkostot ja aktiivisuus tärkeää 🌐 https://t.co/3BRIISX4kX
Tämä koskee myös suomen opiskelua toisena kielenä – parasta oppimateriaalia on kaikki, mikä herättää oppijan kiinnostuksen! #suomi #suomitoisenakielenä https://t.co/y2RQR0ehU2
Vuosina 2018-2022 toteutetun Ruokasektorin koordinaatiohankkeen tuloksia avaa #aitojamakujalehti. #Lähiruoka, #luomu ja #luonnontuotteet -työ jatkuu tulevinakin vuosina https://t.co/LHDCDbvN0J
Valtakunnallista Lähiruokapäivää vietetään lauantaina 10. syyskuuta! Tapahtumaan voi nyt ilmoittautua järjestäjäksi osoitteessa https://t.co/DGzWNSwXXh – sivustolla voit myös ilmoittautua Lähiruokapäivän järjestämiseen pureutuvaan webinaariin 25.5. #lähiruokapäivä #ostatilalta https://t.co/gLt1uDCxQ1

Turun yliopiston Brahea-keskus Retweeted ·
MKK Merenkulkualan koulutus- ja tutkimuskeskus
@UniTurkuMKK
#DigitalisoituvaLaiva valmiina toiseen päivään Turussa puheenjohtajana Sauli Eloranta. Ensimmäisessä puheenvuorossa Pål Børre Kristoffersenin aiheena kyberturvallisuus. @Eloranta1Sauli #UniTurkuMKK #UniTurku #UniTurkuBrahea @UniTurku @UniTurkuBrahea @UniTurkuMKK https://t.co/U9Kg84FYG5
Yritysten ja hankkeiden yhteistyötä esittelevässä #aitojamakujalehti-sarjassa on vuorossa Karviaisten tila Varsinais-Suomesta. Osaamisen kasvaminen, verkostoituminen ja yrityksen kehittäminen ovat olleet tärkeässä roolissa https://t.co/1ubpBV70IY #lähiruoka @UniTurkuBrahea