Ladataan...

Nuorten tutkijoiden iltapäivä: yhteisöllisyys ja jaksaminen pandemian aikana

Nuorten tutkijoiden iltapäivä: Yhteisöllisyys ja jaksaminen pandemian aikana
Torstaina 25.3.2021 klo 14:15-16:45

Tutkimusverkosto KULTVA sekä Kielen ja hyvinvoinnin tutkimuskeskus LaWe järjestävät torstaina 25.3. iltapäivätapahtuman, jossa pureudutaan yhteisöllisyyteen ja jaksamiseen akateemisessa työssä pandemian aikana. Tapahtuma järjestetään verkkotapahtumana Zoomissa ja se on suunnattu etenkin nuorille tutkijoille, mutta kaikki aihepiiristä kiinnostuneet ovat tervetulleita.

Tapahtumassa jaksamisen ja yhteisöllisyyden teemoista alustavat tohtori Saara Särmä ja tohtori Carol Kiriakos. Särmä on feministi, aktivisti, taiteilija ja tutkija, jonka tutkimusalueisiin lukeutuvat esimerkiksi visuaalisuuden politiikka, huumori ja meemit maailmanpolitiikassa. Kiriakos on akateemisen kirjoittamisen pedagogiikan asiantuntija ja toinen suositun kirjoitusoppaan Tohtoritakuu kirjoittajista.

Särmä käsittelee puheenvuorossaan sitä, miten yhteisöstä voi saada tukea akateemisen työn kuormittavuuden säätelyyn. Tämän jälkeen Kiriakos puhuu siitä, miten kirjoittaminen voi toimia voimavarana itselle ja siitä, miten yhteisöllinen kirjoittaminen voi toimia jaksamisen tukena. Puheenvuorojen jälkeen on varattu aikaa yhteiselle keskustelulle.

Ohjelma:

14:15-15:15 Saara Särmä Jaksaminen ja sen rajat: apuna vertaistuki ja yhteisöllisyys
15:15-16:45 Carol Kiriakos Kirjoittaminen voimavarana: miten kirjoittaa yhdessä vaikka kirjoittaakin yksin

Zoomissa verkkotilaisuutena järjestettävään tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittaudu viimeistään 23.3. täältä: https://link.webropolsurveys.com/EP/0BA077DC8738F535

Leave a Reply