Ladataan...

28.4 Ajankohtaisia feministisiä kysymyksiä

Aika: 28.4. klo 14-17

Paikka: Turun yliopisto, Pub2, Assistentinkatu 7 (Huom! Paikka muuttunut aiemmin viestitystä)

Feminismi on yksi keskeisistä yhteiskunnallista liikkeistä. Ajankohtaisia feministisiä kysymyksiä on keskustelusarja, joka kokoaa yhteen tutkijoita ja yhteiskunnallisia keskustelijoita pohtimaan feministisiä kysymyksiä omasta näkökulmastaan. Sarjan ensimmäisessä osassa perehdytään naisvihaan, antifeminismiin, intersektionaalisuuteen, feministisen liikkeen rajoihin sekä feminismin emansipatorisiin ja affirmatiivisiin mahdollisuuksiin.

Tilaisuuden ohjelma:

14:00-14:15: Alkusanat

14:15-15:00 : Tuija Saresma: Kuinka vastustaa naisvihaa ja antifeminismiä?

15:00-15:45: Raisa Omaheimo: Keiden asiaa feminismi ajaa?

15:45-16:00: Kahvitauko

16:00-16:45: Pauliina Hulkko: Misogynia, emansipaatio ja esiintyvät taiteet: feminismin kriittisiä ja affirmatiivisia mahdollisuuksia vuonna 2023

Tilaisuuden järjestävät: Kulttuuri ja vuorovaikutus (KULTVA) -verkosto, Poliittinen mielikuvitus ja vaihtoehtoiset tulevaisuudet (POLIMA) – tutkimushanke ja Tasa-arvoa taloustietoon, feminismiä finanssipolitiikkaan – Feministisen tiedon ja politiikan jännitteet strategisessa valtiossa (FEMTIE)– tutkimushanke.

Tarjoilujen vuoksi ilmoittauduthan tapahtumaan viimeistään 23.4:

https://link.webropolsurveys.com/S/C81EB427C4525B28

Leave a Reply