Toiminta

Turun Eläin- ja Kasvitieteellisen Seuran tavoitteena on herättää ja ylläpitää eläin- ja kasvitieteellistä harrastusta, edistää biologisten tieteiden tutkimusta ja luonnontuntemusta sekä luonnon- ja ympäristönsuojelua. Tavoitteen saavuttamiseksi TEKS järjestää kaikille avoimia kokouksia esitelmineen vähintään viisi kertaa vuodessa. Vuosittain järjestetään myös tieteellinen symposio, jonne kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita. Lisäksi TEKS tekee retkiä sekä kotimaisiin että ulkomaisiin kohteisiin.

Seuran toiminnasta ilmoitetaan jäsenille jäsentiedotteissa, lisäksi tapahtumista tiedotetaan näillä sivuilla ja Seuran Facebook-sivuilla sekä eri viestimissä (esim. Turun yliopiston www-sivut ja Turun Sanomien Menovinkit). Menneisiin tapahtumiin ja aiempaan toimintaan voit tutustua tästä.

Seuran tapahtumat ovat kaikille avoimia, tervetuloa mukaan!

VUODEN 2023 OHJELMA

KOKOUKSET

Seuran kokouksiin voi osallistua joko paikan päällä Turun yliopiston Natura-rakennuksen toisen kerroksen seminaarihuoneessa (no. 215) tai etäyhteydellä tämän linkin kautta: https://meet.jit.si/TEKS. Osallistuminen ei edellytä kirjautumista.

Seuraavat kokoukset syksyllä 2023!

KESÄN 2023 RETKET

TEKS:n toiminnassa on Turun kasvit -hanke ollut jo joitain vuosia tärkeällä sijalla. Tämä kansalaistiedehanke on päässyt jo selvästi yli puoliväliin Turun kaupungin alueelle osuvien neliökilometriruutujen kasvilajiston inventoinnissa. TEKS järjestää lauantaina 1.7.2023 Turun Paattisten alueelle suuntautuvan kasviretken. Lisää tietoa retkestä lähempänä ajankohtaa. Ilmoittautumiset Seuran puheenjohtalle.