Toiminta

Turun Eläin- ja Kasvitieteellisen Seuran tavoitteena on herättää ja ylläpitää eläin- ja kasvitieteellistä harrastusta, edistää biologisten tieteiden tutkimusta ja luonnontuntemusta sekä luonnon- ja ympäristönsuojelua. Tavoitteen saavuttamiseksi TEKS järjestää kaikille avoimia kokouksia esitelmineen vähintään viisi kertaa vuodessa. Vuosittain järjestetään myös tieteellinen symposio, jonne kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita. Lisäksi TEKS tekee retkiä sekä kotimaisiin että ulkomaisiin kohteisiin.

Seuran toiminnasta ilmoitetaan jäsenille jäsentiedotteissa, lisäksi tapahtumista tiedotetaan näillä sivuilla ja Seuran Facebook-sivuilla sekä eri viestimissä (esim. Turun yliopiston www-sivut ja Turun Sanomien Menovinkit). Menneisiin tapahtumiin ja aiempaan toimintaan voit tutustua tästä.

Seuran tapahtumat ovat kaikille avoimia, tervetuloa mukaan!

SYKSYN 2019 OHJELMA

KOKOUKSET

Seuran kokoukset aina manantaisin klo 18.15 alkaen. Syksyn 2019 kokoukset ja minisymposio on nyt pidetty, palaamme asiaan vuonna 2020! Jos mielessäsi on kiinnostava esitelmöitsijä tai aihe, niin laita asiasta vinkkiä Seuran puheenjohtajalle tai sihteerille.

KOKOUSPAIKKANA Turun yliopiston Natura-rakennuksen (ent. Luonnontieteiden talo 1) 2. kerroksessa sijaitseva Biologian seminaarihuone (sali 215).

Seuran kokoukset ovat kaikille avoimia, kahvitarjoilu!