Kesäkuun retkeilyjä

TEKS:n kevätretki Saarenmaalle Viroon peruuntui harmillisesti osanottajien vähyyden vuoksi, joten yritämme ensi vuonna uudestaan.

Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen, sillä mahdollisuuksia lähempänä tehtäviin opastettuihin luontoretkiin on kesällä enemmän kuin runsaasti! Kannattaa tarkistaa esimerkiksi Suomen Luonnonsuojeluliiton retkitarjonta ja lähiluontoretkiä varten erityisesti 50 vuotta täyttäneen SLL:n Varsinais-Suomen piirin luontoretkisarja, joka alkaa 5.6. Kaarinan Järvelän kosteikolta. Erityisesti linnuista kiinnostuneiden kannattaa seurata Turun Lintutieteellisen Yhdistyksen retkikalenteria, josta löytyy tietoa mm. lintukävelyistä ja torniopastuksista.

Eikä unohdeta vielä yhtä TEKS:n organisoimaa kesätapahtumaa:

KASVILAJISTON INVENTOINTIRETKI 29.6.2019

TEKS järjestää Turun kasvit -hankkeeseen liittyen lauantaina 29.6. klo 8.00–18.00 maastoretken, jonka tarkoituksena on saada ainakin yksi tai ehkä useampikin neliökilometrin ruutu inventoitua kertaalleen. Liikkeelle lähdetään Ylioppilastalon edessä olevalta parkkipaikalta (Rehtorinpellonkatu 4a). Kohdepaikka on vielä tarkemmin määrittelemätön, mutta se tullaan valitsemaan siten, että inventointia tehdään alueella, jonne muutoin ei tulisi niin helposti lähdettyä. Alustavat ilmoittautumiset Seuran puheenjohtajalle Kalle Ruokolaiselle sähköpostitse vaikka heti ja sitovat ilmoittautumiset tiistaihin 25.6. mennessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *