Arvoisat maantieteilijät ja maantieteestä kiinnostuneet,

Turun Maantieteellinen Seura (TMS) kaipaa aktiiveja!

Alunperin Olavi Granön johtama Seura perustettiin vuonna 1961 Turussa ja sen ympäristössä olevien “maantieteilijäin yhdyssiteeksi” sekä edistämään maantieteellistä tutkimusta Suomessa.

Ensi vuonna olisi hienoa juhlia Seuran 60-vuotisjuhlia, mutta aiemmista yrityksistämme huolimatta emme ole saaneet hallitukseen uusia jäseniä. Meistä suurimman osan (tupla- tai pidemmät) kaudet taas loppuivat viime vuonna ja olemme myös hyvin hajautuneet pois Turusta.

Viime vuosina TMS:n toiminta on keskittynyt Turun yliopiston Maantieteen osastolla järjestettävään kuukausittaiseen kahvihetkeen sekä aktiiviseen Facebook-viestintään. Ovatpa meiltä onnistuneet myös muun muassa maantieteelliset elokuvaillat, yleisöluennot ja peli-illat. Kehitysyhteistyöhankkeet Sansibarilla ovat myös tärkeä osa TMS:n toimintaa.

Uskomme, että tällaiselle toiminnalle olisi vielä tarvetta ja kysyntää Turun seudun maantieteilijöiden parissa. 

Jos Sinä voisit osallistua toiminnan ylläpitoon ja järjestämiseen jollain tavalla, ota yhteyttä (tms-hallitus@lists.utu.fi). [EDIT: Turussa tai lähiseuduilla asuminen ei ole ehto tulla osaksi talkoita. Kaikki ovat tervetulleita!] Pohditaan yhdessä, mitä voimme tehdä Seuran säilyttämiseksi!

Ystävällisesti

Turun Maantieteellisen Seuran hallitus 2019

❖ ❖ ❖

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *