Jäsenet

Valitettavasti kiinnostus Turun Maantieteellisen Seuran toiminnan ylläpitämiseen on ollut vähäistä. Koska Seura ei todennäköisesti pysty tarjoamaan toimintaa tai tapahtumia vuoden 2019 jälkeen, emme voi suositella jäsenmaksun maksamista.

Turun Maantieteellinen Seura on voittoa tavoittelematon yhdistys, ja sen toiminnan mahdollistaa Seuran jäsenet. Jäsenmaksuista kustannetaan esimerkiksi kahvitarjoilut ja pakolliset byrokratiakulut. Voit tukea Seuran toimintaa liittymällä sen jäseneksi!
·
Seuran jäseneksi liittyminen:

Voitte ilmoittaa halukkuudestanne liittyä Seuran jäseneksi alla olevalla lomakkeella. Seuran hallitus päättää uusien jäsenten hyväksymisestä kokouksissaan. Liittyessäsi jäseneksi sinut liitetään myös seuran jäsenten sähköpostilistalle.

Huom! TMS on avannut uudet tilit Liedon säästöpankkiin kesäkuun 2018 lopussa. Vanha tili Danske bankissa ei ole enää käytössä.

Jäsenmaksu tulee liittymislomakkeen lähettämisen jälkeen maksaa Turun Maantieteellisen Seuran tilille Liedon säästöpankissa: FI69 4309 0010 5592 84. Muista käyttää viitenumeroa!

Jäsenmaksu yhdeksi vuodeksi on opiskelijoilta 5€ ja muilta 10€. Viitenumero: 10113

Jäsenmaksu viideksi vuodeksi on opiskelijoilta 15€ ja muilta 30€. Viitenumero: 10126