Toiminta ja tapahtumat

Ajankohtaiset:

  • Ke 24.4. Nykymaantiedettä: Elämä, ennen passia

Kevään 2019 yleisöluennolla tohtorikoulutettava Camilla Marucco esittelee tutkimustaan pakolaistaustaisten ihmisten arkielämästä Turussa: esitys koskee eri aikoina Suomeen pakolaisina tulleiden ihmisten kokemuksia turvapaikasta, kansalaisuudesta sekä vapaa-ajasta. Tervetuloa kuulemaan lisää ja keskustelemaan aiheesta!

Luento järjestetään keskiviikkona 24.4. kello 16–17 Turun kaupunginkirjaston Studio-salissa (Linnankatu 2, 1.krs). Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

  • Kevään viimeinen kahvihetki keskiviikkona 8.5. Paikkana jälleen maantieteen osaston käsikirjasto ja kellonaikana 13.45–14.15. Keskustelunaiheena maantietelijän työllistymismahdollisuudet. Tervetuloa mukaan!

Tulossa:

  • Kuukausittaiset kahvihetket paikkana Turun yliopiston maantieteen osaston käsikirjasto (Yliopistonmäellä Natura-rakennus, 4. kerros, portaiden jälkeen ovesta oikealle).
  • Nykymaantiedettä-luennot Turun pääkirjaston Studio-salissa jatkuvat syksyllä. Tarkempia tietoja uusista luennoista päivitetään aina kunhan aikataulut selviävät. Luennot ovat Turun Maantieteellisen Seuran ja Turun yliopiston maantieteen osaston yhteistyössä järjestämiä.
  • KIPPO-hanke järjestää kokouksia vapaaehtoisille ja muille hankkeesta kiinnostuneille. Lisäksi on tulossa varainkeruu- sekä tiedotustapahtumia. Ota yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut hankkeen toiminnasta tai haluat mukaan vapaaehtoiseksi.

TMS järjestää erilaisia kokouksia ja tapaamisia Turussa sekä seuran toimintaan että erilaisiin maantieteellisesti kiinnostaviin aiheisiin liittyen. Tällaisia ovat mm. seuran kokoukset ja vuosikokoukset, erilaiset luento- ja esitelmätilaisuudet, kuukausittaiset kahvihetket sekä elokuvaillat ja retket.

Seuralla on pitkät perinteet myös yhteistyöstä Turun yliopiston maantieteen osaston kanssa sekä henkilökunnan että opiskelijoiden kautta. Yhteistyötä on tehty myös mm. Turun Eläin- ja Kasvitieteellisen Seuran kanssa.

Mikäli sinulla on toiveita tai ideoita Seuran järjestämän toiminnan suhteen, voit jättää meille palautetta.

Kuvia Seuran järjestämistä retkistä ja tapahtumista löytyy arkistosta.