Toiminta ja tapahtumat

Ajankohtaiset:

Tulossa:

  • Kuukausittaiset kahvihetket paikkana Turun yliopiston maantieteen osaston käsikirjasto (Yliopistonmäellä Natura-rakennus, 4. kerros, portaiden jälkeen ovesta oikealle).
  • Nykymaantiedettä-luennot Turun pääkirjaston Studio-salissa jatkuvat esiintyjien mukaan. Tarkempia tietoja uusista luennoista päivitetään aina kunhan aikataulut selviävät. Luennot ovat Turun Maantieteellisen Seuran ja Turun yliopiston maantieteen osaston yhteistyössä järjestämiä.
  • KIPPO-hanke järjestää kokouksia vapaaehtoisille ja muille hankkeesta kiinnostuneille. Lisäksi on tulossa varainkeruu- sekä tiedotustapahtumia. Ota yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut hankkeen toiminnasta tai haluat mukaan vapaaehtoiseksi.

TMS järjestää erilaisia kokouksia ja tapaamisia Turussa sekä seuran toimintaan että erilaisiin maantieteellisesti kiinnostaviin aiheisiin liittyen. Tällaisia ovat mm. seuran kokoukset ja vuosikokoukset, erilaiset luento- ja esitelmätilaisuudet, kuukausittaiset kahvihetket sekä elokuvaillat ja retket.

Seuralla on pitkät perinteet myös yhteistyöstä Turun yliopiston maantieteen osaston kanssa sekä henkilökunnan että opiskelijoiden kautta. Yhteistyötä on tehty myös mm. Turun Eläin- ja Kasvitieteellisen Seuran kanssa.

Mikäli sinulla on toiveita tai ideoita Seuran järjestämän toiminnan suhteen, voit jättää meille palautetta.

Kuvia Seuran järjestämistä retkistä ja tapahtumista löytyy arkistosta.