Toiminta ja tapahtumat

Ajankohtaiset:

  • Syksyn ohjelma tarkentuu vielä
  • KIPPO-hanke osallistuu ravintolapäivään su 20.8.2017 http://beta.njomnjom.com/en/events/1063

Tulossa:

  • Nykymaantiedettä-yleisöluennot jatkuvat syyskaudella 2017. Luennot järjestetään Kaupunginkirjaston Studio-salissa ja ne ovat kaikille kiinnostuneille avoimia.
  • Kuukausittaiset kahvihetket paikkana Turun yliopiston maantieteen osaston käsikirjasto (Yliopistonmäellä Natura-rakennus, 4. kerros, portaiden jälkeen ovesta oikealle). Seuraava kahvihetki on syyslukukauden puolella.
  • KIPPO-hanke järjestää syksyn aikana kokouksia vapaaehtoisille ja muille hankkeesta kiinnoistuneille. Lisäksi on tulossa varainkeruu- sekä tiedotustapahtumia.

TMS järjestää erilaisia kokouksia ja tapaamisia Turussa sekä seuran toimintaan että erilaisiin maantieteellisesti kiinnostaviin aiheisiin liittyen. Tällaisia ovat mm. seuran kokoukset ja vuosikokoukset, erilaiset luento- ja esitelmätilaisuudet, kuukausittaiset kahvihetket sekä elokuvaillat ja retket.

Seuralla on pitkät perinteet myös yhteistyöstä Turun yliopiston maantieteen osaston kanssa sekä henkilökunnan että opiskelijoiden kautta. Yhteistyötä on tehty myös mm. Turun Eläin- ja Kasvitieteellisen Seuran kanssa.

Mikäli sinulla on toiveita tai ideoita Seuran järjestämän toiminnan suhteen, voit jättää meille palautetta.

Kuvia Seuran järjestämistä retkistä ja tapahtumista löytyy arkistosta.