Toiminta ja tapahtumat

Ajankohtaiset:

  • TMS:n kahvihetki keskiviikkona 1.11. klo 13.45‒14.15. Kuvavisa palaa!
  • Nykymaantiedettä-yleisöluennot jatkuvat! Paikkana Turun kaupunginkirjaston pääkirjaston Studio-sali (Linnankatu 2). Tervetuloa, tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille.
  • Maantieteen päivät Turussa 25.-27.10. KIPPO hanke osallistuu järjestämällä kahvituksen jatko-opiskelijoiden työpajassa, narikan BaariBaarissa sekä kahvieväät perjantaina koko porukalle. Lisätietoja Päivistä osoitteessa: https://maantieteenpaivat2017.wordpress.com/ (EI TMS:N JÄRJESTÄMÄ TAPAHTUMA)

Tulossa:

  • Kuukausittaiset kahvihetket paikkana Turun yliopiston maantieteen osaston käsikirjasto (Yliopistonmäellä Natura-rakennus, 4. kerros, portaiden jälkeen ovesta oikealle).
  • KIPPO-hanke järjestää syksyn aikana kokouksia vapaaehtoisille ja muille hankkeesta kiinnostuneille. Lisäksi on tulossa varainkeruu- sekä tiedotustapahtumia.

TMS järjestää erilaisia kokouksia ja tapaamisia Turussa sekä seuran toimintaan että erilaisiin maantieteellisesti kiinnostaviin aiheisiin liittyen. Tällaisia ovat mm. seuran kokoukset ja vuosikokoukset, erilaiset luento- ja esitelmätilaisuudet, kuukausittaiset kahvihetket sekä elokuvaillat ja retket.

Seuralla on pitkät perinteet myös yhteistyöstä Turun yliopiston maantieteen osaston kanssa sekä henkilökunnan että opiskelijoiden kautta. Yhteistyötä on tehty myös mm. Turun Eläin- ja Kasvitieteellisen Seuran kanssa.

Mikäli sinulla on toiveita tai ideoita Seuran järjestämän toiminnan suhteen, voit jättää meille palautetta.

Kuvia Seuran järjestämistä retkistä ja tapahtumista löytyy arkistosta.