Baltic Science Network-hanke järjestää hankkeen päättyessä loppukonferenssin 22.-23.2.2019 Riikassa. Samassa yhteydessä pidetään CBSS:n Baltic Sea Science Day.  Kiinnostuneet ovat tervetulleita osallistumaan tilaisuuteen!

Perjantaina 22.2. ohjelmassa on kolme sessiota joissa keskustellaan BSN-hankkeen tuloksista paneelikeskusteluissa. Aiheena ovat BSN:n kärkiteemat liikkuvuus Itämeren alueella, tieteen ja tutkimuksen laatu (research excellence), sekä osallistumisen laajentaminen (widening participation).  Lauantaina 23.2. ohjelmassa on CBSS Baltic Sea Science Day, joka alkaa rehtoreiden keskustelulla. Tämän jälkeen osallistujat voivat valita kahdesta rinnakkaissessiosta Researcher Mobility in the Baltic Sea Region ja Science for Business in the Baltic Sea Region.

Konferenssin ohjelma, ilmoittautumislomake ja käytännön ohjeet löytyvät osoitteesta: http://www.cbss.org/event/cbss-baltic-sea-science-day-2019/?instance_id=1491. Tilaisuuteen pyydetään ilmoittautumaan 15.2.2019 mennessä