Tietoa

Linnakaupunki-hanke tutkii Linnakaupungin aluetta koettuna asuinympäristönä. Alue pitää sisällään Turun linnan, sataman ympäristöineen, Linnanfältin ja Herttuankulman. Tutkimuksessa korostuu hyvinvoinnin suunnittelu sekä koettu että aistittu sosio-materiaalisuus Turun linnakaupungissa.  

Lorem Ipsum Dolor Sit Amet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean sed enim non orci aliquam gravida nec ut leo. Ut a tincidunt eros. Donec sed purus sit amet tellus pharetra facilisis a vitae erat. Integer scelerisque ante hendrerit elit ullamcorper, semper molestie ligula imperdiet. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus….

Linnanniemen tulevaisuus keskustelunaiheena

Linnanniemen alue on ollut Turun kaupungin tarinassa mukana sen alusta saakka. Turun Linnan lisäksi on sen piirissä nähty erilaista laivateollisuutta telakoilta, jotka ovat haalineet maailmalla mainetta, sekä olleet ja ovat koti monelle turkulaiselle. Täten, kun ottaa huomioon sen pitkät juuret kaupungin historiassa, ei ole ihme, että Linnanniemeen on kohdistunut viime vuosien aikana suuria suunnitelmia sen kehityksen…