Skip to the content
Tutkimusta ja tarinaa lakeuksien lautasilta

Anu Hopian tutkimusryhmä

  • BLOGI
  • Elintarvikehityksen tutkimusryhmä
  • Seinäjoen seudun uudistuvat ruokatarinat
  • BLOGI
  • Elintarvikehityksen tutkimusryhmä
  • Seinäjoen seudun uudistuvat ruokatarinat

Perinneruokien vuosi kalenterina

17 helmikuun, 2025 / jutalv / 0 Comments

Uncategorized

Previous post
Peruna on pohjalaisen leipä
Next post
Sammakko tunnelissa ja saparo sikalassa –Etelä-Pohjanmaalla ei laiteta kenkiä kepin nokkaan

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeisimmät artikkelit

  • Sammakko tunnelissa ja saparo sikalassa –Etelä-Pohjanmaalla ei laiteta kenkiä kepin nokkaan
  • Perinneruokien vuosi kalenterina
  • Peruna on pohjalaisen leipä
  • ANKKASTUKKI – Pulla yhdistää sukupolvet
  • Maustaminen: Enemmän vai vähemmän?

Viimeisimmät kommentit

  • anuhop: SALLATTI – SALLAATTI – SINSALLA – SILSALLA – SITSALLA – … – SALLA
  • Jouluruokavinkkejä - Epanet: SALLATTI – SALLAATTI – SINSALLA – SILSALLA – SITSALLA – … – SALLA
  • anuhop: Peruna on pohjalaisen leipä
  • Raimo Rintala: Peruna on pohjalaisen leipä

Arkistot

  • kesäkuu 2025
  • helmikuu 2025
  • joulukuu 2021
  • marraskuu 2021
  • elokuu 2021

Kategoriat

  • BLOGI
  • Ruokatarinat
  • Uncategorized

Meta

  • Kirjaudu sisään
  • Sisältösyöte
  • Kommenttisyöte
  • WordPress.org

© 2025 Tutkimusta ja tarinaa lakeuksien lautasilta

Theme by Anders Noren — Up ↑