Skip to the content
Tutkimusta ja tarinaa lakeuksien lautasilta

Anu Hopian tutkimusryhmä

  • BLOGI
  • Elintarvikehityksen tutkimusryhmä
  • Seinäjoen seudun uudistuvat ruokatarinat
  • BLOGI
  • Elintarvikehityksen tutkimusryhmä
  • Seinäjoen seudun uudistuvat ruokatarinat

BLOGI

Viimeisimmät artikkelit

  • Peruna on pohjalaisen leipä
  • ANKKASTUKKI – Pulla yhdistää sukupolvet
  • Maustaminen: Enemmän vai vähemmän?
  • SALLATTI – SALLAATTI – SINSALLA – SILSALLA – SITSALLA – … – SALLA
  • Ruokaa arjessa – keittiön pöydän äärellä kello viis

Viimeisimmät kommentit

  • anuhop: SALLATTI – SALLAATTI – SINSALLA – SILSALLA – SITSALLA – … – SALLA
  • Jouluruokavinkkejä - Epanet: SALLATTI – SALLAATTI – SINSALLA – SILSALLA – SITSALLA – … – SALLA
  • anuhop: Peruna on pohjalaisen leipä
  • Raimo Rintala: Peruna on pohjalaisen leipä

Arkistot

  • joulukuu 2021
  • marraskuu 2021
  • elokuu 2021

Kategoriat

  • BLOGI
  • Ruokatarinat
  • Uncategorized

Meta

  • Kirjaudu sisään
  • Sisältösyöte
  • Kommenttisyöte
  • WordPress.org

© 2023 Tutkimusta ja tarinaa lakeuksien lautasilta

Theme by Anders Noren — Up ↑