Jäsenelle

Turun Auskultantit ry:n jäsenmaksu on 5 € ja kattaa 5 vuoden jäsenyyden. TurAukseen voi liittyä kaikki opettajan pedagogisista opinnoista kiinnostuneet. TurAus tarjoaa jäsenilleen monenlaisia etuja.

Koulutukset

TurAus järjestää yhteistyössä Opexin ja SOOLin Turun aluetoimijan kanssa iltakouluja vaihtuvista ajankohtaisista ja opettajankoulutukselle tärkeistä aiheista. Näistä koulutuksista pedagogista vuottaan tekevät auskut hyötyvät saamalla iltakouluihin osallistumalla perinteisesti kouluharjoittelua tai asiantuntijaluentoja, näin edistäen harjoittelujakson sisältöjä opinnoissa.

Pedagogisten opintojen alkaessa kannattaa miettiä myös SOOLiin liittymistä. Pedagogisten vuonna myös SOOLin järjestämistä webinaareista saa myös kouluharjoittelua tai asiantuntijaluentoja. Liittyäksesi SOOLin jäseneksi sinun tulee olla TurAuksen jäsen.

Tapahtumat ja kahvitukset

TurAus järjestää monenlaisia tapahtumia ja kahvituksia jäsenistölleen. TurAus esimerkiksi tarjoaa harkkahuoneella kahvia, teetä ja ajoittain kahvitusten yhteydessä myös muuta herkkua.

Perinteisiä TurAuksen ja auskuvuoteen kuuluvia tapahtumia ovat mm.

  • Auskujen rastikierros
  • Pikkujoulut
  • Educa-messujen bussikuljetus
  • SOOLin talvipäivät
  • Pedagogisten päättäjäiset
  • TurAus järjestää myös peli-iltoja, viini-iltoja, liikuntatapahtumia, hauskoja työpajoja, jne.

Edunvalvonta

TurAus on ennen kaikkea edunvalvonnallinen järjestö. Näkyvin edunvalvonnan muoto on TurAuksen neuvottelemat edellä mainituista koulutuksista saatavat tunnit, jotka vievät eteenpäin auskujen opetusharjoitteluja. TurAuksen hallitus edustaa opiskelijoiden ääntä useissa OKL:n työryhmissä ja kokouksissa.