Luentosarja alkoi menestyksekkäästi!

30-luvun Suomen kulttuurihistoriaa valottava sarjamme alkoi syyskuun ensimmäisen päivän iltana ja sarjan suosio jopa yllätti järjestäjät. Olemme iloisia, että näin moni on kiinnostunut historiasta ja juuri tästä sarjasta! Tervetuloa kaikki mukaan!

immonenValitettavasti suuri suosio aiheutti sen, että kaupunginkirjaston studio ei riittänyt kaikille halukkaille, sillä saliin voi ottaa vain 80 henkeä. Pahoittelemme kovasti tästä aiheutunutta mielipahaa! Ensi maanantaista lähtien saamme luennon aulatilaan kaiuttimien kautta ja tuomme aulaan myös tuoleja. Toivottavasti tämä mahdollistaa sen, että halukkaat voisivat kuunnella luentoa.

Salin ovet avautuvat 17.30, on hyvä tulla ajoissa paikalle!

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *