Tervetuloa Turun Auskultantit ry:n vaalikokoukseen 25.9.2018

Mainiota maanantai-iltaa TurAuslaiset,

Tervetuloa yhdistyksen sääntömääräiseen vaalikokoukseen 25.9.2018 klo 18:15 Ravintola Proffan kellarin isoon kabinettiin valitsemaan uutta yhdistyksen hallitusta toimikaudelle 2018-2019. Nyt on tullut aika lähteä mukaan vaikuttamaan ja mikäli olet kiinnostunut hallitustyöskentelystä Turauksen riveistä, on sinun mahdollisuutesi hypätä mukaan toimintaan.

Hallitusvalinnan lisäksi kokouksessa valitaan seuraavan kauden toiminnantarkastajat ja vahvistetaan seuraavan kauden jäsenmaksun suuruus.

Hallitus esittää myös hyväksyttäväksi PRH:n tekemät korjausehdotukset keväällä tehtyihin sääntömuutoksiin. Uudet säännöt eivät suoraan menneet läpi Patentti- ja Rekisterihallituksessa ja näin ollen PRH:n ehdotti muutamia pieniä korjauksia (spostin liitteenä). Tämän takia hallituskokoonpanonvalinta tehdään myöskin vielä tämänhetkisillä säännöillä, sillä uudet säännöt eivät ole astuneet vielä voimaan ennen kuin korjaukset on hyväksytty ja rekisteröity PRH:ssa.

Tule mukaan rentoon kokousjoukkoon nauttimaan pizzasta kanssamme ja valitsemaan uutta hallitusta! Kannattaa ehdottomasti lähteä myös ehdolle.

Turun Auskultantit ry:n hallituksen puolesta 17.9.2018

Pinja Immonen

puheenjohtaja 2017-2018

Turun Auskultantit ry

Kokoukutsu Turun Auskultantit ry_n vaalikokous
Turun Auskultantit ry_n esityslista vaalikokous 25.9. klo 18_15
Liite 1 PRH:n korjausehdotukset yhdistyksen sääntöihin


Vastaa