On aika valita uusi hallitus kaudelle 2020-2021: Vaalikokous 8.10. klo 18

Moikka auskut,

Haluatko juuri sä olla tekemässä auskujen vuotta 2020-2021? Vaikuttaa omiin opintoihin? Tutustua koulutuspolitiikan maailmaan? Hyötyä hallitustyöstä osana opintoja? Tätä kaikkea on luvassa Turauksen hallituksessa!

On tullut aika vanhan hallituksen väistyä ja antaa tilaa tämän vuoden auskuille. Vaalikokous järjestetään klo 18 alkaen torstaina 8.10. Turku-salissa. Uuden hallituksen toimikausi alkaa 15.10.2020 ja kestää 14.10.2021 asti. Vaalikokouksessa on tarjolla pientä naposteltavaa ja hygieniasta ja turvaväleistä huolehditaan ohjeistuksien mukaisesti. 

Yhdistyksen kokouksissa on läsnäolo-, puhe- ja äänioikeus kaikilla yhdistyksen jäsenillä. Kokous voi myöntää läsnäolo- ja puheoikeuden myös yhdistyksen ulkopuolisille henkilöille.

Esityslista sääntöjen mukaisesti:

1 § Kokouksen avaaminen
2 § Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa sekä kaksi ääntenlaskijaa
3 § Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4 § Hyväksytään kokouksen esityslista

5§ Ilmoitusasiat
6 § Päätetään jäsenmaksun suuruudesta ja suoritusajasta

7 § Valitaan hallituksen puheenjohtaja, varsinaiset jäsenet sekä tarvittaessa varajäsenet
8 § Valitaan yksi toiminnantarkastaja ja hänelle varatoiminnantarkastaja

9§ Yhdistyksen jäsenten esittämät asiat
10 § Kokouksen päättäminen

TurAuksen hallituksesta:

Lähtökohtaisesti TurAus on matalan kynnyksen toimintaa. Edeltävää kokemusta hallitustoiminnasta ei edellytetä. Mukaan lähtemiseen tarvitaan ainoastaan avoin mieli ja oma into. Vuosi toiminnassa on todella opettava ja apua ja tukea on aina saatavilla niin SOOLista kuin TYYstäkin. TurAuksen hallitustoiminta katsotaan myös opinnoissa käytettäväksi, ja siitä onkin mahdollista saada kouluharjoittelua. 

Yhdistyksen asioita hoitaa hallitus, joka valitaan vaalikokouksessa vuodeksi kerrallaan ja johon kuuluu puheenjohtaja ja kuusi varsinaista jäsentä sekä tarvittaessa 0-2 varajäsentä. Hallituksen toimikausi on yhdistyksen tilikauden mukainen 15.10-14.10. Hallitus valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan, sihteerin ja taloudenhoitajan.

Tänä vuonna hallituksessa on ollut seuraavanlaisia pestejä:

  • Puheenjohtaja
  • Vpj/koulutuspoliittinen vastaava/yhdenvertaisuus-ja hyvinvointivastaava/sosiaalipoliittinen vastaava
  • Taloudenhoitaja
  • Sihteeri
  • Tapahtumavastaava/Koulutuspoliittinen vastaava
  • SOOL-vastaava
  • Ympäristö- ja yhteistyövastaava

Pestijako on kuitenkin juuri sen näköinen, mitä hallitus haluaa. Uusia pestejä saa luoda oman tarpeen mukaan. Kaikki kysymykset ovat tervetulleita. Nykyinen hallitus esittelee tulevina viikkoina ennen vaalikokouksta pestejään somessa, joten käy kurkkaamassa lisätietoa myös Turauksen somekanavista instagram @turausry ja facebookista Turun Auskultantit ry! 🙂

Tervetuloa kokoukseen ja TurAukseen tekemään teidän vuotta.

Terveisin
Annabella Nummelin
puheenjohtaja 2019-2020
Turun Auskultantit ry 


Vastaa