Tästä alkaa hyvän jakaminen: sisältää BLOGGAUSOHJEITA KIRJOITTAJILLE!

Menkää ohjausnäkymään kohtaan “uusi artikkeli” ja lisätkää blogitekstinne sinne.

Mikäli teillä on kuvia tallentakaa ne Media-kohtaan “lisää uusi” osastoon ja liittäkää sieltä (mediakirjastosta) artikkeliinne leipätekstin yläpuolella olevalla nuoli-valikosta löytyvällä komennolla “inline image”-komennolla.

Jos haluatte blogiinne linkin pdf-tiedostoonne, ladatkaa pdf-tiedostonne ensin blogin mediakirjastoon. Mene valikosta Media- mediakirjastoon “lisää uusi” osioon ja lisää sinne pdf-tiedosto. Tiedostosi on sen jälkeen mediakirjastossa.

Liittäkää pdf-linkki mediakirjastosta artikkeliinne leipätekstin yläpuolella olevalla nuoli-valikosta (more rich text controls) löytyvällä komennolla “inline code”-komennolla. Mediakirjastoon tallennetun pdf-tiedoston kohdalta löydät linkin, jonka voit kopioida ja liittää sisäisenä hyperlinkkinä blogikirjoituksessanne olevaan haluttuun pdf-linkkikohtaan esim. Tunteiden lautapeli .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *