Hankesuunnitelma on hyväksytty

Olemme Turun yliopiston kehittäjäyhteisöjen kanssa osa Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa kärkihanketta Korkeakoulujen henkilöstön pedagogisen ja digitaalisen opetus- ja ohjausosaamisen vahvistaminen sen alahankkeessa Opetushenkilökunnan digitaidot ajantasalle. Toinen Turun yliopiston alahanke tässä kärkihankkeessa on UNIPS-hanke. Kaikkien alahankkeiden tavoitteena on edistää digitaalisten oppimisympäristöjen käyttöä ja tukea opettajien pedagogista ja teknistä osaamista digitaalisten työkalujen hyödyntämisessä.

Seuraava askelma omassa hankkeessamme on suunnitella opetuksen tuen, it-palveluiden ja hyvinvointiyksikön kesken toimintamallia kehittäjäyhteisöjen tukemiseksi. Ensimmäisen kokeiluareenan yhteistyölle tarjoaa sote-akatemia ja 24.1. klo 12.30-15.00 starttaamme yhteisen työskentelyn.

Toisen ja kolmannen pilotin yhteisöt ovat vielä haussa.  Tarkoitus on löytää kokoonpanoiltaan, kestoiltaan ja toiminnoiltaan erilaisia käyttäjäryhmiä. Kiinnostuneet voivat  kysyä lisää ja ilmoittaa kiinnostuksestaan Satu Hakanurmelle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *