INNOPLAY-messut 25.8.2020

Syksyllä 2020 järjestettiin INNOPLAY:n käsityö- ja teknologiamessut etäyhteydellä. Uutta oppimassa ja toteutetuista projekteista kokemuksia jakamassa oli joukko hankkeen toimijoita sekä muita kiinnostuneita kentän ammattilaisia.

Etkö päässyt mukaan INNOPLAY-messuille vai haluatko palata johonkin messujen aiheeseen? Tulit oikeaan paikkaan. Alta löytyvät tallenteet Tomi Slotte Dufvan, Juniversityn ja Turun yliopiston esityksistä. Artikkelin alaosasta löydät palautelinkin. Iso kiitos kaikille messuihin osallistuneille — esiintyjistä tallenteiden katsojiin.

 

Tomi Slotte Dufva, Aalto yliopisto: Tulevaisuuden käsityökasvatus ja digitaalisuus varhaiskasvatuksessa

Aalto-yliopiston taidekasvatuksen laitoksen lehtori ja Käsityökoulu Robotin perustaja Tomi Slotte Dufva esittää polkuja ja näköaloja digitalisoituvaan maailmaan. Miksi taito- ja taideaineet sekä eri aineiden integraatio ja kokonaisvaltainen oppiminen ovat siinä tärkeitä? Mikä on post-digitaalinen maailma? Oletko sinä ollut teekutsuilla bottien kanssa? Mikä on datan rooli ja mistä koodi on peräisin?

 

Lotta Abendstein ja Eeva Mäkelä, Juniversity, Tampereen yliopisto: Tiedepaja

Lotta Abendstein ja Eeva Mäkelä Tampereen yliopiston Juniversityltä esitelevät Juniversityn toimintaa, käyvät läpi tiede- ja teknologiakasvatuksen yhtymäkohtia sekä esittävät mielenkiintoisia tiedekokeita.

 

Leena Kiviranta ja Anna Lundberg, INNOPLAY, TurunyliopistoOngelmanratkaisunpedagogiikkaa ja ehdotuksia syksyn 2020 projektien teemoiksi

INNOPLAY-hankkeen Leena Kivirannan ja Anna Lundbergin koonti ongelmanratkaisun pedagogiikasta ja projektiteemaehdotuksia syksylle 2020.

 

Anna palautetta messuista. INNOPLAY -hanke on kehittämishanke, josta Opetus- ja kulttuuriministeriö kerää palautetta. Kaikki palaute on merkityksellistä. Jos et osaa vastata johonkin kysymykseen tai et nähnyt jotakin esityksistä, kuittaa kyseinen vastausruutu jotenkin (esim: -) voidaksesi lähettää vastauksesi. Esiintyjät saavat antamasi palautteen omasta esityksestään.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *