Terveyttä tieteestä -blogi

Blogin tavoitteena on keskustelun herättäminen tieteen mahdollisuuksista terveyden ja hyvinvoinnin edistäjänä. Keskeisenä näkökulmana on tieteellisen tiedon soveltaminen käytäntöön.

Nostamme keskusteluun mielenkiintoisia tutkimuksia
 ja pohdimme niiden hyödyntämismahdollisuuksia terveyspalvelujärjestelmässämme sekä yksilöiden että yhteisöjen terveyden ja hyvinvoinnin edistämisessä. Painopisteemme on hoito- ja terveystieteellinen.

Toivomme antoisia lukuhetkiä ja keskusteluita sekä eväitä positiivisiin muutoksiin terveyden edistämisessä!

Blogin kirjoittajat

Kirjoittajat ovat pääsääntöisesti terveystieteiden tohtoreita tai tohtoriopiskelijoita, jotka ovat taustaltaan terveydenhuollon ammattilaisia (sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, fysioterapeutteja tai kätilöitä). Kirjoittajien yhteystiedot löytyvät kirjoitusten lopusta. Jokainen kirjoittaja vastaa oman tekstinsä sisällöstä.

Blogilla on toimituskunta, jonka tehtävänä on arvioida blogiin tarjoittujen kirjoitusten soveltuvuus ja vastata kirjoitusten julkaisuun liittyvistä käytännön asioista. Toimituskunnan kokoonpano vuonna 2024: Jaana Lojander (jaana.m.lojander(at)utu.fi), Reetta Mustonen (reetta.a.mustonen(at)utu.fi), Hanna von Gerich (hanna.m.vongerich(at)utu.fi).

Vanha blogialusta löytyy osoitteesta: http://terveyttatieteesta.blogspot.com/

One Comment Add yours

  1. UTU Webmaster sanoo:

    Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *