Bibliotek och museer

27. toukokuun 2018 Arki 0

Åbo Underrättelser julkaisi 27. toukokuuta 1918 luettelon turkulaisista kirjastoista ja museoista sekä niiden aukioloajoista. Kuten listasta voi nähdä, päivittäin olivat avoinna useat kulttuurilaitokset. Vuonna 1907 perustettu Biologinen museo sijaitsi Neitsytpolulla ja oli auki klo 10–15. Vuonna 1904 valmistuneessa Taidemuseossa saattoi vierailla päivittäin klo 12–14. Turun kaupungin historiallinen museo Turun linnassa oli puolestaan auki klo 12–15.

Turun tuomiokirkko kuului kaupungin merkittävimpiin nähtävyyksiin, ja tulevana kesäaikana se olisi avoinna matkailijoille päivittäin klo 11–13 ja 16–18. Muina aikoina kehotettiin ottamaan yhteyttä vahtimestari Jaakko Lampeen. Akatemiatalon juhlasaliin pääsi niin ikään vahtimestarin, G. Lindforsin, avustamana.

– H. S-i


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *