Uutiskirje 3/2022

Maaliskuun uutiskirjeen aiheita ovat

 1. Hae lisäaikaa opintojen viimeistelyyn 31.3. mennessä
 2. Hae Mielen päällä -tukiopiskelijaksi
 3. Yliopisto tarjoaa tukea Ukrainan sodan aiheuttamaan huoleen
 4. TY:n stipendit ja apurahat
 5. Siirtymäaika KTM-ohjelmiin päättyy 31.7.2022
 6. Muuta ajankohtaista

1. Muista hakea lisäaikaa opintojen viimeistelyyn 31.3. mennessä.

Jos rajattu opintoaikasi on päättymässä heinäkuun lopussa, mutta opintojen viimeisteleminen on kesken, muista hakea lisäaikaa.

2. Hae Mielen päällä -tukiopiskelijaksi

Mielen päällä -tukiopiskelijatoiminta on opiskelijalähtöistä toimintaa, joka tarjoaa tärkeän kanavan opiskelijoille tulla kuulluksi ja nähdyksi. Tukiopiskelijat edistävät yhteisöllisyyttä yliopiston kaikilla kampuksilla tarjoamalla vertaistukea, osallistumalla tapahtumiin, tekemällä aktiivista yhteistyötä ainejärjestöjen kanssa sekä tuottaen sisältöä eri viestintäkanaviin.

Tukiopiskelijahaku on auki 22.3. klo 12.00 asti!

3. Yliopisto tarjoaa tukea Ukrainan sodan aiheuttamaan huoleen

Ukrainan sota koskettaa eri tavoin myös monia Turun yliopiston opiskelijoita. Yliopiston sivulle on koottu vastauksia kriisin aiheuttamiin kysymyksiin ja huoliin. Tarjolla on keskusteluapua ja tukea niille, joita tilanne ahdistaa tai huolestuttaa.

Lue lisää tarjolla olevasta tuesta.

4. Muista hakea: TY:n stipendit ja apurahat

Hakuaika Turun yliopiston hallinnoimiin stipendeihin ja apurahoihin on käynnissä parhaillaan ja päättyy 6.4.

>> Hakuohjeen löydät intrasta.
>> Samassa linkissä myös hakuun kuuluvat rahastot ja stipendien myöntämisperusteet.

5. Viimeinen siirtymäaika KTM-ohjelmiin päättyy 31.7.2022

Tämä koskee sinua, joka olet valmistunut KTK-tutkinnosta ennen 1.8.2018 JA sinua, joka olet tullut valituksi suoraan KTM-vaiheeseen ennen vuotta 2018.

TSE:n johtokunnan päätöksen mukaisesti KTM-tutkinnosta voi valmistua vanhojen tutkintovaatimusten mukaisesti 31.7.2022 saakka, mikäli opiskelija on valmistunut KTK-tutkinnosta ennen 1.8.2018. Poistuvat tutkintovaatimukset on kuvattu intrassa Turun osalta ja Porin osalta.

6. Muuta ajankohtaista

 • Kauppakorkeakoulun opintotoimiston palvelutiski on taas auki! Palvelemme tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 12–13. Toimisto sijaitsee kauppakorkeakoulun sisääntulokerroksessa Mercatorin yläpuolella.

  Vastaamme edelleen myös sähköposteihin ja puhelimeen! Löydät yhteystietomme täältä.
 • Kauppakorkeakoulun kesäopinnot julkaistaan 31.3.2022 intrassa (tällä hetkellä intrasivulla on näkyvissä kesän 2021 opinnot).

Opintotoimiston väki

In English:

 • The university has set up a page on the intranet for questions and answers regarding the war in Ukraine. You can click the link below for more information about what to do, if you feel distressed and need support. Read more about the support available