Saksan kielen oppiaineessa on tänä syksynä kaksi some-harjoittelijaa. Viime kevään harjoittelija Janina jatkaa vielä syksyllä harjoitteluaan ja uutena kasvona mukana on Johanna. Tässä pieni kurkistus ruudun toiselle puolelle!

“Hallo alle, olen Janina ja opiskelen tällä hetkellä saksan kielen maisteriopintoja kieliasiantuntijuuden tutkinto-ohjelmassa. Opinnoissa starttasi juuri 5:s vuosi ja gradun kirjoittaminen on juuri alkamassa. Maisteriopintoni ovat olleet pitkälti viestintä- ja diskurssikeskeiset, ja koska tämä aihealue kiinnostaa, graduni tulee luonnollisesti liittymään organisaatioviestinnän tematiikkaan. Jatkoin some-harjoittelua vielä syksyllä, koska koin, että minulla olisi vielä annettavaa oppiaineen someihin, sillä kaikkia ideoita ei vain ehtinyt toteuttaa kevään aikana. Fun fact: Olen soittanut lapsesta asti viulua.”

“Hallöchen, olen Johanna ja minäkin teen tällä hetkellä maisteriopintoja saksan kielessä kieliasiantuntijuuden opinto-ohjelmassa sekä aloitin myös viidennen opiskeluvuoteni. Gradun kirjoittamista olen aloitellut jo viime vuonna ja nyt projekti jatkuu. Minunkin maisteriopintoni ovat olleet viestintäpainotteisia, ja uutena asiana olen aloittanut tietojenkäsittelytieteiden opiskelun. Some-harjoittelu kiinnosti minua, sillä haluan kartuttaa käytännön kokemusta niin viestinnästä kuin some-markkinoinnista. Odotan siis innolla alkavaa harjoittelua! 
Fun fact: Aloin taas käymään balettitunneilla luvattoman pitkän tauon jälkeen.”