Keväällä 2021 kuulijat pääsivät oppiaineen SoundCloudissa tutustumaan saksan kielen opintoihin. Näissä suomenkielisissä, erityisesti hakijoille suunnatuissa podcasteissa kuullaan kielen oppimisen ja opettamisen (KOOT), monikielisen käännösviestinnän (MKV) sekä kieliasiantuntijuuden (KIAS) tutkinto-ohjelmien opiskelijoiden kokemuksia omista opinnoistaan. Ensimmäisenä heistä ääneen pääsi kieltenopettajaksi opiskeleva Annika Pelto. Yllä olevassa kuvassa Annika, taustalla Marburgin maisemat Saksassa. Podcastissa Annika kertoo miksi hän päätyi opiskelemaan saksan kieltä Turun yliopistoon. Lisäksi kuulemme mm. millaisia kursseja hänellä on ollut, mistä aiheista hän on kirjoittanut kandidaatin tutkielmansa sekä tällä hetkellä työn alla olevan gradunsa ja millaisia kokemuksia hänellä on vaihto-opiskelusta Saksassa. Lopuksi pääsemme myös kurkistamaan Annikan tulevaisuuden suunnitelmiin valmistumisen jälkeen. Haastattelijana tässä podcastissa toimii some-harjoittelija Janina Ahlqvist. 

Kuuntele podcast / lue tiivistelmä alta! 

HUOM! Podcastin alussa mainittu oppiaineen SoundCloud ei ole enää alustana uusille julkaisuille ja uudet julkaisut tulevat suoraan tänne uuteen blogiin. Myös vanhat SoundCloud tiedostot siirtyvät vähitellen blogiin. Tämä podcast ja siihen liittyvät julkaisut on julkaistu ensimmäisen kerran 12.03.2021 saksan kielen oppiaineen Facebook-, Instagram- ja SoundCloud-tileillä, ja ne on lisätty blogiin 17.06.2021.